Nyt køkken - Skal dit drømmekøkken hos Rotpunkt i Kolding
Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt Køkkener i Kolding
Vi glæder os til at se dig i butikken på Vejlevej

Hos Rotpunkt Køkkener i Kolding sætter vi dine ønsker forrest

Er du på udkig efter et nyt køkken i høj kvalitet med et væld af farve- og materialemuligheder? Så er Rotpunkt køkkenforhandler i Kolding den helt rette løsning for dig, der søger et funktionelt og slidstærkt køkken. Vi ved, at køkkenet er hjemmets centrum. Derfor skal det også leve op forskellige behov og forventninger.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og personlige behov, når dit nye køkken skal designes. Køkkenet er nemlig ikke kun et sted, hvor dagens måltider bliver forberedt – det er stedet, hvor familien samles efter en lang dag. Her bliver lektierne lavet, madet kokkereret og dagens begivenheder diskuteret. Derfor skal køkkenet kunne rumme forskellige aktiviteter, uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

Ud over design og kvalitet går Rotpunkt ikke på kompromis med bæredygtighed. Derfor er vi enormt stolte over at kunne præsentere vores Greenline køkkenserie som Svanemærket – en certificering vi har modtaget i 2022. Det betyder, at vi kan tilbyde den mest bæredygtige køkkenløsning i Danmark.

I Kolding stræber vi altid efter at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige, når du besøger vores køkkenbutik. Her bliver du budt velkommen i inspirerende omgivelser fyldt med masser af spændende tilbud samt et engageret salgspersonale. Vores personale har mange års erfaring med at samle drømme, krav og forventninger til et realistisk design og fuldt funktionelt køkken. Vi forstår at sammensætte farver og køkkenelementer, så du ender med et tidsløst køkken, der holder til hverdagens slid.

Ud over professionel rådgivning, byder køkkenfirmaet i Kolding også på mange års erfaring inden for smart og funktionel køkkenindretning.

Nyt køkken i højeste kvalitet

Når du søger køkkenforhandler Kolding, vil du opdage, at alle køkkener fra Rotpunkt er udført i lækre og slidstærke materialer, der ikke alene har en lettere vægt end andre nye køkkener, men som tilmed også er miljøvenlige. Med et køkken fra Rotpunkt får du nemlig:

  • Kvalitetskøkken udført med tysk grundighed
  • Markedets største grebsløse udvalg
  • Mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver
  • Greenline – Rotpunkt’s miljøansvarlige produktion

Alle køkkener, som du finder hos dit lokale køkkenfirma i Kolding, er  FSC certificerede. Det betyder, at du kan nyde dit nye køkken med god samvittighed. Så er det bare op til dig at vælge præcis den farvekombination, materialer og design, der skal danne rammerne for dit nye miljøvenlige køkken.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din foretrukne køkkenforhandler i Kolding

Hos Rotpunkt Køkkener er mulighederne mange, når du skal designe dit nye køkken. Vi har nemlig alt, hvad der skal til for at skabe dit nye køkken i slidstærke og tidsløse materialer.

Desuden finder du et stort udvalg af tilbehør til dit nye køkken, herunder: vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere. Derfor er vi din foretrukne leverandør, når drømmekøkkenet skal gøres til en realitet. Udover vores køkkenløsninger finder du også et solidt udvalg af bryggers- og badeværelsesdesign.

Du finder os på Vejlevej med vores store og indbydende butik, hvor du kan finde masser af inspiration og kyndig vejledning til at realisere din drøm om et nyt køkken.

 

 

Rotpunkt køkkenvalg

Uendelige køkkenløsninger

- Du finder Rotpunkt Køkken Kolding på Vejlevej 164, 6000 Kolding
Dine kontakter i butikken

Claus Mogensen
cm@rotpunkt.dk
40 74 99 66

Flemming Hansen
fh@rotpunkt.dk
61 42 30 90

Rotpunkt butik
Kolding

Rotpunkt Køkken
Vejlevej 164
6000 Kolding
75 54 16 80
kolding@rotpunkt.dk

Mandag: 10.00 – 17.30
Tirsdag: 10.00 – 17.30
Onsdag: 10.00 – 17.30
Torsdag: 10.00 – 17.30
Fredag: 10.00 – 17.30
Lørdag: 10.00 – 15.00
Søndag: Lukket