Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt Køkken i Kolding
Kom ind og oplev en anderledes køkkenbutik, hvor smarte løsninger og lækre detaljer er i fokus. Vores butik er skabt ud fra ideen om, at vi ikke vil ligne de andre og med ønsket om, at du her skal finde inspiration til dit næste køkken, bad eller garderobe. Butikken ligger på Vejlevej, lige ved siden af Ilva Bolighus.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Smart og funktionelt køkken Kolding

Er du på udkig efter nyt og smart køkken i høj kvalitet med et væld af farve- og materialemuligheder, så er Rotpunkt den helt rette løsning for dig, der søger et funktionelt og slidstærkt køkken.

Du finder Rotpunkt Kolding fyldt med masser af spændende tilbud samt et engageret salgs-personale, der ud over professionel rådgivning også byder på års erfaring indenfor smart og funktionel køkkenindretning.

Nyt køkken Kolding høj kvalitet

Når du søger køkkenfirma Kolding, så finder du bl.a. alle køkkener fra Rotpunkt udført i lækre og slidstærke materialer, der ikke alene har en lettere vægt end andre nye køkkener, men som tilmed også er miljøvenlige. Her får du:

  • Kvalitetskøkken udført med tysk grundighed
  • Markedets største grebsløse udvalg
  • Mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver
  • Greenline Bioboard produktion i miljøvenlige materialer
  • Køkkenelementer med 30% lettere vægt

Alle køkkener, som du finder hos din lokale køkkenforhandler Kolding er naturligvis FSC og PEFC certificerede. Vi sørger for kvalitet i særklasse, så er det op til dig at vælge præcis den farvekombination og de materialer, der matcher dine køkkendrømme.

Her finder du Rotpunkt Kolding

Hos Rotpunkt finder du næsten uanede muligheder. Vi er din foretrukne leverandør, når det gælder både køkken og bad Kolding.

Du finder os på Vejlevej med vores store og indbydende butik, hvor du kan finde masser af inspiration og kyndig vejledning til at gå dine helt egne køkkendrømme i møde.

Her finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener, så som vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere. Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit drømme-køkken i slidstærke materialer.

Dine kontakter i butikken

Claus Mogensen
cm@rotpunkt.dk
40 74 99 66

Flemming Hansen
fh@rotpunkt.dk
61 42 30 90

Rotpunkt butik
Kolding

Rotpunkt Køkken
Vejlevej 164
6000 Kolding
75 54 16 80
kolding@rotpunkt.dk

Mandag:10.00 – 17.30
Tirsdag:10.00 – 17.30
Onsdag:10.00 – 17.30
Torsdag:10.00 – 17.30
Fredag:10.00 – 17.30
Lørdag:10.00 – 15.00
Søndag:Lukket
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.