Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt Køkken i Kolding
Kom ind og oplev en anderledes køkkenbutik, hvor smarte løsninger og lækre detaljer er i fokus. Vores butik er skabt ud fra ideen om, at vi ikke vil ligne de andre og med ønsket om, at du her skal finde inspiration til dit næste køkken, bad eller garderobe. Butikken ligger på Vejlevej, lige ved siden af Ilva Bolighus.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rotpunkt Køkken Kolding er smart og funktionelt

Er du på udkig efter et nyt køkken i høj kvalitet med et væld af farve- og materialemuligheder? Så er Rotpunkt køkkenforhandler Kolding den helt rette løsning for dig, der søger et funktionelt og slidstærkt køkken.

Du finder Rotpunkt Køkken Kolding fyldt med masser af spændende tilbud samt et engageret salgspersonale. Ud over professionel rådgivning, byder Rotpunkt køkkenforhandler Kolding også på mange års erfaring inden for smart og funktionel køkkenindretning.

Nyt køkken Kolding i høj kvalitet

Når du søger køkkenforhandler Kolding, vil du opdage, at alle køkkener fra Rotpunkt er udført i lækre og slidstærke materialer, der ikke alene har en lettere vægt end andre nye køkkener, men som tilmed også er miljøvenlige. Her får du:

  • Kvalitetskøkken udført med tysk grundighed
  • Markedets største grebsløse udvalg
  • Mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver
  • Greenline Bioboard produktion i miljøvenlige materialer
  • Køkkenelementer med 30% lettere vægt

Alle køkkener, som du finder hos din lokale køkkenforhandler Kolding, er naturligvis FSC og PEFC certificerede. Hos Rotpunkt køkken Kolding sørger vi for kvalitet i særklasse. Så er det bare op til dig at vælge præcis den farvekombination og de materialer, der skal danne rammerne for dit nye køkken.

Her finder du Rotpunkt Køkken Kolding

Hos Rotpunkt er mulighederne mange. Vi er din foretrukne køkkenforhandler i Kolding, når du skal have et nyt køkken eller badeværelse.

Du finder os på Vejlevej med vores store og indbydende butik, hvor du kan finde masser af inspiration og kyndig vejledning til at realisere din drøm om et nyt køkken.

Hos Rotpunkt Køkken Kolding finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til dit nye køkken, herunder: vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere.

Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit nye køkken i slidstærke og tidsløse materialer.

Dine kontakter i butikken

Claus Mogensen
cm@rotpunkt.dk
40 74 99 66

Flemming Hansen
fh@rotpunkt.dk
61 42 30 90

Rotpunkt butik
Kolding

Rotpunkt Køkken
Vejlevej 164
6000 Kolding
75 54 16 80
kolding@rotpunkt.dk

Mandag:10.00 – 17.30
Tirsdag:10.00 – 17.30
Onsdag:10.00 – 17.30
Torsdag:10.00 – 17.30
Fredag:10.00 – 17.30
Lørdag:10.00 – 15.00
Søndag:Lukket
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.