Rotpunkt køkkenvalg
Velkommen til Rotpunkt Køkkener i Thisted
Butikken ligger som shop-in-shop i Garant Beckers farvecenter. Kom ind og oplev en flot og anderledes køkkenbutik, hvor lækre detaljer er i fokus

Rotpunkt Køkken i Thisted skaber familiens samlingspunkt

Når man er en stor familie, vil man ofte have problemer med at have tid til at være sammen alle sammen. Det er især i en tid, hvor den individuelle person er i fokus, og familien dermed er blevet nedprioriteret.

Mange lever i det, man kalder en svingdørsfamilie, som er karakteriseret ved, at familiens medlemmer konstant er på vej ind og ud af døren. Dette resulterer i, at det tætte bånd, der før har været særligt for familier, ikke længere eksisterer. Der er ingen af familiens medlemmer, der ønsker at opgive deres individuelle udfoldelse.

Dermed handler det altså om, hvordan man på den nemmeste måde kan kombinere familie livet med den individuelles behov.

Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at lave et rum, hvor alle kan være sammen i løbet af både dagen og aftenen. Det bedste sted at gøre dette er køkkenet. Her vil der være ordentligt lys og muligheder for at forældrene kan forberede aftensmaden, mens børnene laver lektier.

Derfor kan det også være en god investering at renovere jeres køkken i Thisted.

Her kan man altså skabe et rum, hvor der er lys nok, og samtidig god mulighed for at lave et køkken, hvor der er plads til både skolearbejde og madlavning, og samtidig kan fungere som et køkken-alrum.

Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Rotpunkt køkkenvalg
Besøg en verden af køkkenløsninger
- Du finder os på Industrivej 61 i Thisted

Her finder du Rotpunkt Thisted

Hos Rotpunkt Køkken Thisted finder du næsten uanede muligheder. Vi er din foretrukne køkkenforhandler i Thisted, når du gerne vil realisere din drøm om et nyt køkken i tidsløst design.

Du finder Rotpunkt køkkenfirma i Thisted på Industrivej 61. Vores store og indbydende butik emmer af passion og erfaring, hvor du kan finde masser af inspiration og kyndig vejledning til at skabe et køkken, der passer hverdagens behov .

Hos Rotpunkt køkken Thisted finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener, så som vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere.

Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit drømme-køkken, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
Thisted

Rotpunkt Køkken - Thisted
Industrivej 61
7700 Thisted
50 23 95 50
thisted@rotpunkt.dk

Mandag:10.00-17.00
Tirsdag:10.00-17.00
Onsdag:10.00-17.00
Torsdag:10.00-17.00
Fredag:10.00-17.00
Lørdag:10.00-12.30
Søndag:Lukket
Rotpunkt aktiviteter
Det sker i Rotpunkt Thisted