Nyt Køkken? Rotpunkt i Thisted skaber jeres samlingspunkt
Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt Køkkener i Thisted
Rotpunkt Køkkener ligger som shop-in-shop i Garant Beckers farvecenter.

Rotpunkt Køkken i Thisted skaber familiens samlingspunkt

Når man er en stor familie, vil man ofte have problemer med at have tid til at være sammen alle sammen. Det er især i en tid, hvor den individuelle person er i fokus, og familien dermed er blevet nedprioriteret.

Mange lever i det, man kalder en svingdørsfamilie, som er karakteriseret ved, at familiens medlemmer konstant er på vej ind og ud af døren. Dette resulterer i, at det tætte bånd, der før har været særligt for familier, ikke længere eksisterer. Der er ingen af familiens medlemmer, der ønsker at opgive deres individuelle udfoldelse.

Dermed handler det altså om, hvordan man på den nemmeste måde kan kombinere familielivet med den individuelles behov, så køkkenet bliver hjemmets centrum med den nødvendige rummelighed.

De individuelle behov kan også komme til udtryk i ønsket om et bæredygtigt alternativ. Her kan vi hos Rotpunkt præsentere vores Greenline køkkenserie, som i 2022 er blevet certificeret med Svanemærket. Vi kalder det Danmarks mest bæredygtige køkkenløsning.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Et nyt køkken med plads til alle

Drømmer du om et køkken, hvor der er plads til flere aktiviteter, end blot madlavning? Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at lave et rum, hvor alle kan være sammen i løbet af både dagen og aftenen. Det betyder, at der skal skabes den rette rummelighed med masser af muligheder for, at forældrene kan forberede aftensmaden, mens børnene laver lektier.

Hos Rotpunkt køkkenfirma i Thisted mener vi, at køkkenet er husets hjerte. Derfor er det vigtigt, at der plads til alle familiens medlemmer, hvad enten det gælder et måltid eller underholdning.

Et Rotpunkt køkken skaber et rum, hvor der er lys nok og samtidig god mulighed for at skabe plads til både skolearbejde og madlavning samtidig med, at det kan fungere som et køkken-alrum.

Hvad enten, du er drømmer om et minimalisktisk køkken med rene linjer, køkkenlåger i funky farver eller måske ekstra dybe skabe til opbevaring, så har Rotpunkt Køkkener i Thisted det rette udvalg til at føre køkkendrømmen ud i livet.

Rotpunkt køkkenvalg

Besøg en verden af køkkenløsninger

- Du finder os på Industrivej 61 i Thisted

Her finder du Rotpunkt i Thisted

Hos Rotpunkt Køkken i Thisted finder du næsten uanede muligheder. Vi er din foretrukne køkkenforhandler i Thisted, når du gerne vil realisere din drøm om et nyt køkken i tidsløst design.

Du finder Rotpunkt køkkenfirma i Thisted på Industrivej 61. Vores store og indbydende butik emmer af passion og erfaring, hvor du kan finde masser af inspiration og kyndig vejledning til at skabe et køkken, der passer hverdagens behov.

Hos Rotpunkt Køkkener Thisted finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener, så som vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere.

Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit drømme-køkken, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
Thisted

Rotpunkt Køkken - Thisted
Industrivej 61
7700 Thisted
50 70 00 44
thisted@rotpunkt.dk

Mandag: 10.00-17.00
Tirsdag: 10.00-17.00
Onsdag: 10.00-17.00
Torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00-17.00
Lørdag: 10.00-12.30
Søndag: Lukket
Rotpunkt aktiviteter
Det sker i Rotpunkt Thisted