fbpx
Butikker


Aftal møde


Artikler

8 flotte farver til køkkenlåger

Farven på køkkenlågerne er en vigtig del af køkkenets udtryk og æstetik. Valget af farve er både en praktisk overvejelse og en æstetisk beslutning. Hos Rotpunkt tilbyder vi intet mindre end 300 forskellige farver, som du kan vælge imellem, når du skal finde farven på dine nye køkkenlåger. Vi har farver i alt fra lyse neutrale nuancer til blålige toner og de mere dristige og levende farver. Med andre ord har vi farver til enhver smag og indretningsstil.

Herunder har vi listet 8 af vores flotte og populære farver til køkkenlåger

Aftal et møde i din lokale Rotpunkt

Blåt køkken detaljer

1. Mørkeblå køkkenlåger til det moderne køkken

Mørkeblå køkkenlåger og fronter tilfører køkkenet en elegance. Farven giver køkkenet et dybt, levende og lidt dramatisk udtryk, som er både moderne og stilrent. De mørkeblå låger passer perfekt til smukke messinggreb, armatur i messing og kan smukt kombineres med elementer i træ.

Smala – Klassisk i en moderne form - Deep Blue

2. Dybblå låger til køkkenet med dybde

Med låger i en dybblå farve tilfører du køkkenet en intensitet, der giver køkkenet kant og dybde. Sammen med en simpel bordplade kan du skabe smukke kontraster.

3. Låger i grå granit-look til det rå køkken

Vores grantigrå farve til køkkenlåger kan tilføre køkkenet et råt look. Vi har flere køkkenlåger med granit-look, som kan give køkkenet et råt, flot og moderne ydre.

Røde låger

4. Skarp kontrast med røde køkkelåger

Med køkkenlåger i en flot rød farve, som fx vores Fenix Red, kan du skabe en flot kontrast til både lyse og mørke farver. Eventuelt kombineret med en hvid bordplade.

 

Lyst og moderne kjøkken - Just Gray

5. Låger i lys grå til det tidsløse eller lille køkken

Køkkenlåger i lys grå farve er et populært valg, der aldrig går af mode. Den lyse grå farve på køkkenlågerne giver køkkenet et klassisk og tidløst udtryk. Samtidig åbner den lyse farve køkkenet op og er ideel til mindre køkkener eller køkkener med begrænset lys.

Køkken Zerox FM Oliver Green, detaljer

6. Rene linjer og kant med olivengrønne køkkenlåger

Hvis du drømmer om et stilrent køkken med kant, som skiller sig ud på den gode måde, er køkkenlåger i en smuk olivengrøn farve et oplagt valg. Med vores smukke front Olive Green får køkkenet et varmt, dybt og beroligende udtryk, som passer perfekt ind i moderne køkkener.

Zerox BEIGE ARIZONA

7. Beige køkkenlåger til det tidsløse køkken

Farven beige er et sikkert valg, når det kommer til køkkenlåger. Den neutrale farve er tidløs og giver lys og luft omkring. Den passer ind i de fleste hjem og giver dig mange muligheder for at kombinere med andre farver og materialer i køkkenet.

8. Sorte låger til det eksklusive køkken

Sort er en smuk og elegant farve, når det kommer til køkkenlåger. Sort giver køkkenet et sofistikeret, eksklusivt og elegant look. Med sorte køkkenlåger kan du nemt sammensætte dit køkken og kombinere med andre farver og materialer. Vi tilbyder mange forskellige køkkenlåger i sort, som kan give lige præcis dit køkken det udtryk, du drømmer om.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde