fbpx
Butikker


Aftal møde


Artikler

Lækker indretning af små badeværelser

Hos Rotpunkt finder du et spændende udvalg, når det gælder smart og funktionel indretning af små badeværelser. Vi tilbyder bl.a. markedets største ud valg af trendy og grebsløse badeværelsesmøbler. Her finder du bl.a. også et væld af farver samt et stort og spændende udvalg af træsorter. Vores produktion byder på tysk grundighed i forening med smukt skandinavisk design. Vi tilbyder også special-løsninger, så du til hver en tid kan komme i mål med dine badeværelses-drømme. Vi tilbyder bl.a.:

  • Smart og funktionel indretning lille badeværelse i klassisk eller moderne design
  • Skræddersyede løsninger
badeværelsesmøbel med håndvask
  • Rotpunkt detaljer

Bad i City Grey Oak

inspiration til badeværelsesmøbel
  • Rotpunkt detaljer

Bad i Brown Steel med hvide paneler

badeværelsesmøbel
  • Rotpunkt detaljer

Bad i Sherwood Park

Moderne badeværelse
  • Rotpunkt detaljer

Bad i den grålige Umbra

eksempel på indretning af badeværelse
  • Rotpunkt detaljer

Bad i Carbon Nano Laminat med hvide paneler

Rotpunkt er eksperter i smarte og funktionelle løsninger og tilbyder derfor også et væld af løsninger, der både matcher indretning badeværelse lille størrelse samt samt rum med skråvægge og andre udfordringer, der kræver ekstra fokus på pladsoptimering.

Vores professionelle rådgivere står altid klar til at hjælpe dig – uanset om det drejer sig om små badeværelser indretning med flotte farver, former og materialer, så har vi helt sikkert den perfekte løsning til dig.

 

Når det gælder indretning små badeværelser, så er der tilmed masser af inspiration at hente i såvel vores kataloger eller vores altid populære udstillinger, som du finder rundt omkring i landet. Her kan du se og røre den gode kvalitet og med egne øjne se, hvad der er muligt med få kvadratmeter. Vi matcher dine ønsker og hjælper dig i mål med dine badeværelses-drømme.

Kom ind og tag en uforpligtende snak med vores professionelle rådgivere omkring dine næsten uanede muligheder indenfor smarte og funktionelle badeværelses-løsninger fra Rotpunkt.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde