fbpx
Butikker


Aftal møde


Moderne køkken

Artikler

Køkken tilbud

Søger du køkken på tilbud, så tag et kig på de mange spændende køkkenløsninger, som vi tilbyder her hos Rotpunkt Køkken. Her finder du et væld af løsninger, der matcher både små og store køkkendrømme.

Vi giver dig nogle af landets absolut flotteste køkkener, i højeste kvalitet og med fokus på funktionalitet, bæredygtighed og flot design, så kan det næsten ikke blive bedre – det skulle da lige være de altid attraktive priser.

Rotpunkt Køkken giver dig mulighed for ikke alene at designe dit drømme-køkken, men at få nyt køkken tilbud, der matcher dine drømme til farvevalg, overflade, funktionalitet og ergonomi. Vi holder styr på alle de løse ender for dig med vores altid professionelle rådgivning.

Tilbud på køkken

Med et væld af kombinationsmuligheder, når det gælder sammensætning af elementer, del- eller totalløsning med vask, bordplade og hvidevarer, så kan du roligt føle dig i trygge hænder, når du handler kvalitets-køkken hos Rotpunkt Køkken. Her finder du. ud over vores faste attraktive priser, også spændende varianter, når det gælder køkken udsalg.

Vi tilbyder dig hele pakken og er stolte af det brede sortiment, der bl.a. tæller:

  • Køkkenelementer i lak
  • Køkkenelementer i mat farve
  • Køkkenelementer i laminat
  • Køkkenelementer i træ

Her finder du nogle af markedets absolut flotteste og mest trendy køkkener, der forener den tyske grundighed med det smukke skandinaviske design – naturligvis et design, som du sætter dit præg på med dine helt egne idéer.

 

Her på siden kan du holde øje med de tilbud, som vi fører kampagne på og med fordel lade dig inspirere af de mange spændende varianter af køkkener, som vi viser på hjemmesiden, der bl.a. tæller farvemuligheder som:

  • 300 forskellige standardfarver
  • 20 forskellige skabsfarver – uden merpris

Vores elementer tæller FSC og PEFC certificeringer, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig nogle af markedets absolut mest spændende og miljørigtige materialer.

Sammensæt dit eget køkken

Når du søger tilbud køkken her på siden, så finder du et væld af spændende varianter. Der er dog altid mulighed for at lave helt individuelle løsninger, der matcher netop dine køkkendrømme.

Her er der mulighed for sammensætning af forskellige farvevarianter og forskellige materialer efter dit ønske – vi gør det hele let og overskueligt med vores mange spændende løsningsforslag.

Det er slet ikke så kompliceret at sammensætte sit eget køkken. Vi hjælper dig gerne med stort og småt, og sørger naturligvis for, at tage hensyn til de ønsker du måtte have undervejs. Det er en del af vores altid gode service.

 

Vi hjælper dig også gerne med opmåling og vejleder omkring valg af køkkenelementer, hvidevarer, farvesammensætninger og sørger for den rigtige ergonomi og logistiske løsninger, der matcher behovet hos dig og din familie.

Et køkken er et vigtigt rum i huset og et rum, hvor der ofte tilbringes mange timer dagligt – derfor er det vigtigt at tage hensyn til såvel funktionalitet som design, når vi skal hjælpe dig med dine køkkendrømme. Vi giver dig kvalitet fra ende til anden.

Kvalitet i særklasse

En køkkenløsning fra Rotpunkt Køkken – uanset om det er inventar eller hele pakken med greb, vandhaner og bordplade – er altid kvalitet i særklasse. Vores køkkener produceres i Tyskland. Her er omdrejningspunktet altid højeste kvalitet.

Det tyske marked er kendt for sine kvalitets-produkter, og bestiller du køkken fra os, så er vi ingen undtagelse. Her får du:

  • Kvalitets-køkken fremstillet i miljøvenligt Greenline Bioboard produktion

Disse elementer er fremstillet af majskolber, der ikke alene giver en miljørigtig produktion, men også mindsker forbrug af træ med hele 37%. Vores gennem-testede køkkener er uden tvivl perfektion ned til mindste detalje.

lokation

Få professionel rådgivning

Vores professionelle køkkenrådgivere tæller års erfaring og know-how på design af køkkener – god erfaring, der kommer dig til gode med vores altid professionelle rådgivning.

Besøg en af vores mange butikker og tag en snak med os omkring dine muligheder. Vi finder helt sikkert et køkken tilbud, der matcher din økonomi og dine køkkendrømme – her får du kvalitet der holder.