fbpx
Butikker


Aftal møde


Nyt minimalistisk køkken

Artikler

Design dit køkken med nordisk minimalisme

Enkel æstetik og høj funktionalitet

Det nordiske design er en tidløs klassiker, som er populær i boligindretningen. Det minimalistiske køkken forener skandinavisk design og høj funktionalitet. De stilrene elementer tilføjer ro og rene linjer til boligens centrum. Med enkle detaljer kan du sætte dit eget personlige præg, så rummet harmonerer med resten af boligen. Drømmer du om et køkken med smuk og enkel æstetik, så er der forskellige muligheder for at skabe et moderne køkken i minimalistisk stil.
Grå minimalistisk køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Få inspiration til dit minimalistiske køkken

Oplev et væld af spændende køkkenløsninger med fokus på dine ønsker til design, farver og materialer, som matcher din bolig.

Grebsfrie køkkenelementer

Gå efter grebsfrie løsninger til det minimalistiske køkken. Grebsfrit design er både moderne og tidløst. Grebsfrie skabe, skuffer og låger tilføjer rene linjer og lækker funktionalitet til køkkenet. Det grebsfrie design understreger det rene og rolige udtryk uden forstyrrende og overflødige elementer.

Du finder markedets største udvalg inden for grebsfrie elementer til dit køkken hos Rotpunkt. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker, så vi kan hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning til dit køkken.

skuffe i træ detaljer
  • Rotpunkt køkkenvalg

Gem grebene væk

Få ro og rene flader uden greb på skabe og skuffer. De grebsfrie elementer er populære i det minimalistiske køkken og skaber et stilrent og strømlinet look.

Tidløst og personligt design

Lyse og hvide nuancer går igen i den minimalistiske indretning – ofte i kombination med sort, beige, grå eller en anden stærk kontrastfarve. Den hvide farve anses af mange som det sikre valg, som går godt med andre farver og ikke bliver umoderne.

Selvom det minimalistiske look er helt enkelt og har rene linjer, kan du med få velvalgte farver sætte dit eget præg. Du kan bruge farver og detaljer til at skabe et personligt udtryk, der passer til din stil og indretning.

Rotpunkt tilbyder 300 standardfarver og over 20 skabsfarver, så du kan få den farve, du ønsker. Vi fremstiller holdbare og slidstærke kvalitetsmaterialer, du kan have glæde af i mange år frem – helt i tråd med den bæredygtige tidsånd.

Kig i vores katalog eller besøg vores showroom. Her finder du inspiration til flotte farver og lækre materialer. Kontakt os gerne og få en uforpligtende snak med vores rådgivere.

Rotpunkt hvidt, minimalistisk køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Gør de hårde hvidevarer til en del af designet

Sammensæt og indbyg dine hvidevarer og øvrige køkkenelementer, så de passer ind i din hverdag og minimalistiske køkkenstil.

Design med integrerede hvidevarer

Den minimalistiske stil er kendetegnet ved sparsomme elementer og møbler. Et komplet køkken indebærer ofte hvidevarer som ovn, køleskab, opvaskemaskine, kogeplader og andre køkkenelementer. Hvidevarerne kan integreres i det minimalistiske køkken i en moderne løsning, hvor hvidevarerne ikke er synlige, så fronterne bliver camoufleret bag køkkenlåger, der er tilpasset den ønskede stil. Hele køkkenet fremstår dermed minimalistisk og strømlinet.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde