fbpx
Butikker


Aftal møde


kjøkkenbelysning-i-hylle

Få lækker badeværelsebelysning med Rotpunkt

Hos Rotpunkt ved vi, at badeværelsesindretning med det helt rette valg af badeværelsebelysning kan gøre den helt store forskel. Badeværelset er et af de rum, hvor du opholder dig både morgen og aften, hvilket gør lys en helt uundværlig del af indretningen. Vi tilbyder et stort og spændende udvalg af belysninger i høj kvalitet og smukke designs, så også lyset kan få samme lækre kvalitet som dine skabs- og skuffeelementer fra Rotpunkt.

Smart og funktionel belysning badeværelse

Det må godt være lidt lækkert, når du træder ud foran spejlet på dit badeværelse. Ikke alene vil lækker kvalitet af den slidstærke Greenline Bioboard serie af skabs- og skuffeelementer i miljøvenlige materialer og smukke designs forkæle dette populære rum – det samme vil den helt rette belysning i badeværelse og eksempelvis i spejle.

Hos Rotpunkt plejer vi at sige, at du har næsten uanede muligheder. Der er i den grad også masser at vælge imellem, når det gælder badeværelse lys i smarte designs med stort funktionalitet og med præcis den indretning, som matcher dine badeværelses-drømme. Vi byder bl.a. på:

  • Smarte spejlløsninger med lys
  • Indbygnings-spots
  • Flotte og dekorative lamper til spejlet

Vores muligheder er mange, og det kan være en smule overvældende, når du skal vælge dine badeværelses-løsninger hos Rotpunkt. Derfor tilbyder vi altid professionel rådgivning uanset, om det drejer sig om hel- eller delløsninger til bad.

Kom forbi en af vores mange butikker og tag en snak med os omkring dine muligheder – vi tilbyder også masser af inspiration med vores flotte udstillinger. Her kan du også finde smarte løsninger på lys.