fbpx
Butikker


Aftal møde


badeværelsesmøbel låger

Stilfulde badeværelseslåger i slidstærkt design

Hos Rotpunkt finder du et stort udvalg af badeværelseslåger i både slidstærkt og trendy design. Vores store sortiment byder på næsten uanede muligheder, når det gælder badeværelsesindretning, valg af farver, former samt træsorter.

Du finder alle vores badeværelses-elementer i altid højeste kvalitet baseret på tysk grundighed i produktionen i skøn forening med æstetisk skandinavisk design. Uanset dine badeværelses-drømme, så er vi sikre på, at der er noget for enhver smag.

Vi byder bl.a. på:

  • Låger til badeværelse i højeste kvalitet
  • Markedets største udvalg af bl.a. grebsløse låger
  • Produktion i den miljøvenlige Greenline Bioboard serie
  • Tysk grundighed blandet med smukt skandinavisk design
  • Mere end 300 standardfarver, alle NCS farver samt alle RAL farver
  • Over 20 forskellige indvendige skabsfarver

Er du på udkig efter badeværelse låger, der gerne må være noget helt specielt og tilmed i højeste kvalitet, så er Rotpunkt den helt rigtige løsning for dig. Vores professionelle rådgivere står som altid klar til at hjælpe dig med at træffe de mest trendy, funktionelle, pladsoptimerende og ergonomiske løsninger i tråd med dine drømme omkring dit badeværelse.

Vi tilbyder skabs-elementer i et væld af designs og laver også gerne designs på specialmål, så du kan få løst enhver udfordring med hensyn til indretning. Vi byder bl.a. på:

  • Nye låger badeværelse i moderne, klassisk eller specialdesign

Vi sætter en stor ære i at matche dine ønsker for det perfekte badeværelse – det gør vi med kyndig vejledning, professionelle indretningstips samt en god dialog med dig omkring dine badeværelses-drømme. Lad os sammen skabe det badeværelse, som du altid har drømt om.