fbpx
Butikker


Aftal møde


Baderomsinnredning

Højskab badeværelse skaber plads

At designe dit eget badeværelse handler ikke blot om at skabe et elegant og stilrent udtryk. Du skal også fokusere på det funktionelle, for at kunne realisere alle dine drømme. Har du brug for meget plads til opbevaring, er det en god idé at vælge højskabe badeværelse.

 

Design dit eget skab

Når du skal købe et nyt højskab badeværelse fra Rotpunkt, skal du overveje design, materiale, indretning og størrelse.

Skal dit skabsdesign være klassisk med små, runde greb eller moderne med aflange, slanke greb?

Skal det være elegant højglans eller prisfornuftig laminat?

Skal der være åbne hylder, skuffer eller en enkelt skabslåge?

Hvor dybe skal dine hylder være?  (Husk, at vi laver dine badeværelsesskabe, efter de specialmål der passer til dit rum)

Opdag funktionelle højskabe

Alle skabe fra Rotpunkt er lavet af holdbare kvalitetsmaterialer, der er produceret på miljøvenlig vis. Du kan derfor købe din funktionelle opbevaringsløsning, med både god samvittighed og sikkerhed om at materialerne holder i mange år.

Med et badeværelse højskab får du blandt andet plads til ting som:

  • Gæstehåndklæder og vaskeklude.
  • Personlige pleje og makeup produkter.
  • Barbermaskine, krøllejern, hårtørrer eller andet udstyr.

Udover pladsen i selve skabet frigør du også en del gulvplads på dit badeværelse. Det giver mere plads til bevægelse, etablering af badekar eller vaskemaskine eller midlertidige pladsoptag som et tørrestativ. Et højskab er også en yderst optimal løsning til et badeværelse med få kvadratmeter.

Rotpunkt tilbyder professionel rådgivning, så du kan skabe dit både funktionelle og stilrene drømmebadeværelse. Kom ind til os i dag, og se det store udvalg, og få gode råd. Skab plads med Rotpunkt!