fbpx
Butikker


Aftal møde


eksempel på indretning af badeværelse

Flot og praktisk underskab badeværelse

Hos Rotpunkt ved vi, hvor stor en forskel de rette skabselementer kan gøre for såvel badeværelser, køkkener samt garderober – derfor tilbyder vi bl.a. underskab til badeværelse i mange spændende varianter, farver, former og træsorter. Vi tilbyder bl.a.:

  • Underskabe badeværelse i klassisk, moderne eller skræddersyet design
  • Markedets største udvalg af grebsløse skabs-elementer og skuffer
  • Mere end 300 forskellige farver – bl.a. alle NCS og RAL farver
  • Et stort udvalg af smukke træsorter

Det kan være næsten svært at vælge, når det gælder badeværelse underskab, men med hjælp fra vores professionelle rådgivere, der har stor erfaring med både indretning, funktionalitet og ergonomi samt smukt design, så kan I sammen finde den løsninger, der matcher dine badeværelses-drømme.

Vi tilbyder endvidere et stort udvalg af bl.a. badeværelses-tilbehør, så du til hver en tid kan få et smart og dekorativt rum, der fungerer for ikke alene dig, men for hele husstanden. Dette er eventuelt noget, som du også skal tage stilling til, inden du vælger underskabe badeværelse design. Skal du eksempelvis have dobbeltvask eller indbygningsskabe? Det kan være godt at danne sig et samlet overblik over mulighederne inden, du vælger den endelige løsning.

En spændende måde at få inspiration og overblik over de mange muligheder indenfor underskab badeværelse løsninger er bl.a. at besøge en eller flere af vores populære udstillinger. Du finder dem i butikker rundt omkring i hele landet. Her kan du se størrelser og farver og se den altid høje kvalitet. Alle vores elementer produceres i slidstærk Greenline Bioboard materiale.

Vi tilbyder dig næsten uanede muligheder indenfor badeværelsesindretning samt attraktive priser og professionel rådgivning. Vi glæder os til at se dig i en af vores mange butikker.