fbpx
Butikker


Aftal møde


Køkkenbutik

Aalborg
Håndværkervej 7
9000 Aalborg
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:30
Tirsdag: 10:00 – 17:30
Onsdag: 10:00 – 17:30
Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 12:30

Rotpunkt køkkenfirma i Aalborg – unikt køkken i lækker kvalitet

Hos Rotpunkt Køkken i Aalborg får du skræddersyede løsninger og kvalitetsmaterialer i et innovativt og tidløst design. Du får dansk design i tysk kvalitet, du vil få glæde af i mange år frem. Vi tilbyder et hav af muligheder, der kan tilpasses til dine ønsker og behov for et moderne nyt køkken.

Oplev et anderledes køkkenfirma i Aalborg med fokus på flotte løsninger og eksklusivt køkkendesign. Vores dygtige køkkenkonsulenter står klar med sparring, inspiration og hjælp til at realisere din drøm om et lækkert nyt køkken. Sammen skaber vi dit drømmekøkken med unikke detaljer, funktionalitet og personlighed.

Kontaktpersoner

Dianna Klit Butikschef
Jan Klit Indehaver
Morten Wiederholt Montør
Jakob Bendixen Montør
Aalborg køkkenbutik facade

Nyt køkken? – Besøg Rotpunkt Køkken Aalborg

I vores køkkenbutik i Aalborg glæder vores indretningskonsulenter sig til at rådgive og hjælpe dig i mål med dit nye køkken. Uanset om du allerede ved præcis, hvordan køkkenet skal være, eller om du stadig er ved at samle inspiration til det forstående køkkenprojekt, hjælper vi dig i mål med drømmekøkkenet.

En af de ting, vi er særligt stolte af hos Rotpunkt, er vores bæredygtige køkkenløsninger. Vores Greenline køkkenserie blev nemlig 2022 certificeret med Svanemærket, og derfor kan vi tilbyde dig høj kvalitet, smukt design og bæredygtige løsninger.

Dansk design i tysk kvalitet

I vores åbne og inspirerende køkkenbutik i Aalborg finder du lækkert dansk design i tysk kvalitet. Her kan vi tilbyde et væld af spændende muligheder for at skabe et unikt og personligt køkken skræddersyet til dig og din familie. Vi tager dig med i hele processen og hjælper med at skabe den helt rigtige løsning, der lever op til dine ønsker og inden for dine økonomiske rammer.

Et køkken fra Rotpunkt giver dig kompromisløs kvalitet for pengene med flotte og funktionelle køkkenelementer, som generationer kan glædes over og samles om i dagligdagen. Hvis du søger et køkkenfirma i Aalborg med udvalget og erfaringen til at realisere dine køkkendrømme, så er vores kyndige køkkeneksperter klar til at vejlede og inspirere dig i butikken.

Flotte detaljer og unikke løsninger

Hos Rotpunkt kan du få flotte designdetaljer og unikke farveløsninger til dine skabe. Vores brede produktudvalg og store fleksibilitet gør, at du kan få et unikt køkken tilpasset efter dine ønsker. Som en af de få i forhandlere i Danmark kan vi tilbyde ens eller separate skabsfarver indvendigt som udvendigt – helt uden merpris. Vi giver dig mulighed for at vælge mellem mere end 20 forskellige skabsfarver. Vi har løsninger, der i stil og mål, kan skræddersys til flere boligformer, uanset om du bor i lejlighed eller villa. Hos Rotpunkt Køkkener i Aalborg ønsker vi at tilbyde unikke valgmuligheder og funktionelle køkkenløsninger, der passer til den enkeltes behov og personlige stil.

Til drømmekøkkenet hører også de rette hvidevarer, som kan integreres i Rotpunkts køkkenløsninger. Vi forhandler udelukkende hvidevarer af anerkendte kvalitetsmærker i funktionelt design, så du kan få en komplet og gennemført hvidevareløsning, der i kvalitet og design matcher dit nye køkken fra Rotpunkt. Besøg os i butikken og oplev det store udvalg af greb, skabe, skuffer og bordplader og bliv inspireret til dit nye drømmekøkken.

 

Inspiration fra butikken