fbpx
Butikker


Aftal møde


Køkkenbutik Køge, Facade Rotpunkt Køge

Køge
Theilgaardsvej 5
4600 Køge
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:30
Tirsdag: 10:00 – 17:30
Onsdag: 10:00 – 17:30
Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 14:00

 

Book møde i butikken

Rotpunkt Køkkener i Køge er altid et sikkert valg

Når du besøger Rotpunkt Køkken i Køge, vil du opleve et køkkenfirma der er anderledes og nytænkende fra start til slut. Her er smarte løsninger og lækre detaljer altid i fokus, når du skal designe dit nye køkken. Køkkenfirmaet i Køge er skabt ud fra idéen om, at du som kunde hos os, skal føle dig velkommen og finde inspiration, som adskiller sig markant fra det, markedet ellers tilbyder inden for køkkenverdenen.

Én af de mange styrker ved Rotpunkt Køkken Køge er, at det moderne og enkle design går hånd i hånd med den gode og velkendte tyske holdbarhed. Uanset dit budget, om du har en færdigudviklet idé til, hvordan dit nye køkken skal designes, eller du er usikker på dets funktionelle aspekter, så formår vi altid at samle trådene, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Kontaktpersoner

Medarbejderportræt, Morten Rotpunkt Morten Larsen Indehaver
Indretningskonsulent Karsten Brostrøm - Rotpunkt Karsten Bostrøm Indretningskonsulent
Indretningskonsulent Susanne Susanne S. Davidsen Indretningskonsulent
Mette Hovmand Rotpunkt Mette Hovmand Controller
Rasmus Fromberg Indretningskonsulent

Vi ønsker at hjælpe dig på vej mod dit drømmekøkken, som du kan have glæde af i mange år frem. Vores køkkener fremstår altid i tidsløse designs, hvor funktionalitet, design og personlighed danner rammen for dit nye køkken.

Ønsker du en bæredygtig løsning, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og design, har vi vores Greenline køkkenserie. I 2022 er serien blevet certificeret med Svanemærket.

Når du træder ind i vores køkkenbutik i Køge, vil du opleve at blive mødt af Rotpunkt-medarbejdere som er passionerede og brænder for at give dig præcis den køkkenløsning, der passer så godt til dig, at den opfylder alle dine krav til et nyt køkken – også om 10 år.

Vi er din foretrukne køkkenleverandør

Hos Rotpunkt Køkken i Køge finder du en verden af køkkenmuligheder, du ikke vidste fandtes. Vi er din foretrukne leverandør, når det gælder nyt køkken, badeværelse og bryggers i Køge. Vi er eksperter i at finde den røde tråd, således køkkenet bliver en elementær del af dit hjem, der går hånd i hånd med resten af boligens stil og personlighed.

I vores butik finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener, f.eks. vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere. Derfor behøver du aldrig at jonglere med flere leverandører og planer, når du lader Rotpunkt Køkkener i Køge stå for at designe dit nye køkken.

Et køkken fra Rotpunkt køkkenfirma er tysk kvalitet, når det er bedst. Alle vores køkkener er lavet af miljøbevidste materialer. På den måde skal du aldrig have dårlig samvittighed, når du bestiller et nyt køkken fra Rotpunkt i Køge. Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit drømme-køkken i slidstærke, tidsløse og miljøvenlige materialer.

Med mere end 200 standardfarver og over 20 skabsfarver er du sikker på at finde en kombination, der lever op til dine ønsker og forventninger, uden at gå på kompromis. Vil tilbyder alt fra grebløse løsninger, til pink facader og keramiske bordplader. Derfor kan   vi garantere, at et Rotpunkt Køkken er den rette løsning til dig, der drømmer om et nyt køkken, hvor personlighed skinner igennem.

Book uforpligtende møde i butikken