fbpx
Butikker


Aftal møde


Medarbejdere Kolding

Kolding
Vejlevej 164
6000 Kolding
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:30
Tirsdag: 10:00 – 17:30
Onsdag: 10:00 – 17:30
Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 14:00

Hos Rotpunkt køkkenfirma i Kolding sætter vi dine ønsker forrest

Er du på udkig efter et nyt køkken i høj kvalitet med et væld af farve- og materialemuligheder? I vores køkkenbutik skræddersyer vi dit personlige køkken. Rotpunkt køkkenfirma i Kolding er den helt rette løsning for dig, der søger et funktionelt og slidstærkt nyt køkken. Vi ved, at køkkenet er hjemmets centrum. Derfor skal dit køkken også leve op til forskellige behov og forventninger.

Hos Rotpunkt Køkken i Kolding tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og personlige behov, når dit nye køkken skal designes. Køkkenet er nemlig ikke kun et sted, hvor dagens måltider bliver forberedt – det er stedet, hvor familien samles efter en lang dag. Her bliver lektierne lavet, maden kokkereret og dagens begivenheder diskuteret. Derfor skal køkkenet kunne rumme forskellige aktiviteter, uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Besøg din Rotpunkt køkkenforhandler i Kolding og få vejledning og inspiration til dit nye køkken. Vi har et bredt udvalg af køkkener, og i vores køkkenbutik på Vejlevej i Kolding, kan du se vores mange forskellige køkkener.

Kontaktpersoner

Butikschef Steen Kolding Steen Jensen Butikschef
Claus Mogensen Indretningskonsulent Kolding Claus Mogensen Indretningskonsulent
Charlotte Schade - Rotpunkt Erhverv Charlotte Schade Administration
Køkkenfirma Rotpunkt Kolding

Din foretrukne køkkenforhandler i Kolding

Hos Rotpunkt køkkenfirma i Kolding stræber vi altid efter at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige, når du besøger vores køkkenbutik. Her bliver du budt velkommen i inspirerende omgivelser fyldt med masser af spændende tilbud samt et engageret salgspersonale. Vores personale har mange års erfaring med at samle drømme, krav og forventninger til et realistisk design og fuldt funktionelt køkken. Vi forstår at sammensætte farver og køkkenelementer, så du ender med et tidløst køkken, der holder til hverdagens slid.

Foruden professionel rådgivning, byder Rotpunkts køkkenforhandler i Kolding også på mange års erfaring inden for smart og funktionel køkkenindretning.

Ud over design og kvalitet går Rotpunkt ikke på kompromis med bæredygtighed. Derfor er vi enormt stolte over at kunne præsentere vores Greenline køkkenserie som Svanemærket – en certificering vi har modtaget i 2022. Det betyder, at vi kan tilbyde den mest bæredygtige køkkenløsning i Danmark.

Inspiration fra butikken

Nyt køkken i højeste kvalitet

Når du leder efter en køkkenforhandler i Kolding, vil du hurtigt bemærke, at alle Rotpunkts køkkener er af højeste kvalitet og i materialer, der er slidstærke og kan
holde til hverdagens brug. Med et køkken fra Rotpunkt i Kolding får man desuden en miljøvenlig tilgang til køkkenet.

Vores køkkener er skabt med tysk omhyggelighed og tilbyder markedets største udvalg af grebsløse design. Du kan desuden vælge mellem over 300 standardfarver og over 20 forskellige korpusfarver, samtidig med at vores Greenline-produktion sikrer en miljøansvarlig fremstilling.

Alle vores køkkener er FSC-certificerede, hvilket giver dig mulighed for at nyde dit nye køkken med god samvittighed. Så det er bare op til dig at skabe dit ideelle, miljøvenlige køkken med den perfekte kombination af farver, materialer og design.

Lokation - find butik

Her finder du Rotpunkt Køkken Kolding

Rotpunkt Køkkener i Kolding finder du på Vejlevej 164. Her er gode parkeringsmuligheder lige ved butikken, så kommer du i bil, skal du ikke bekymre dig. Kommer du med offentlig transport, er det heller ikke noget problem. Flere busser holder kun få 100 meter fra vores køkkenbutik.