Butikker


Aftal møde


Thisted
Industrivej 61
7700 Thisted
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:00
Tirsdag: 10:00 – 17:00
Onsdag: 10:00 – 17:00
Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 12:30

Rotpunkt køkkenfirma i Thisted skaber familiens samlingspunkt

Når man er en stor familie, vil man ofte have problemer med at have tid til at være sammen alle sammen. Det er især i en tid, hvor den individuelle person er i fokus, og familien dermed er blevet nedprioriteret.

Mange lever i det, man kalder en svingdørsfamilie, som er karakteriseret ved, at familiens medlemmer konstant er på vej ind og ud af døren. Dette resulterer i, at det tætte bånd, der før har været særligt for familier, ikke længere eksisterer. Der er ingen af familiens medlemmer, der ønsker at opgive deres individuelle udfoldelse.

Dermed handler det altså om, hvordan man på den nemmeste måde kan kombinere familielivet med den individuelles behov, så køkkenet bliver hjemmets centrum med den nødvendige rummelighed.

De individuelle behov kan også komme til udtryk i ønsket om et bæredygtigt alternativ. Her kan vi hos Rotpunkt præsentere vores Greenline køkkenserie, som i 2022 er blevet certificeret med Svanemærket. Vi kalder det Danmarks mest bæredygtige køkkenløsning.

Kontaktpersoner

Køkkenforhandler Keld hos Rotpunkt køkkenfirma i Thisted Keld Rolighed Butiksleder

Her finder du Rotpunkt i Thisted

Hos Rotpunkt Køkken i Thisted finder du næsten uanede muligheder. Vi er din foretrukne køkkenforhandler i Thisted, når du gerne vil realisere din drøm om et nyt køkken i tidsløst design.

Du finder Rotpunkt køkkenfirma i Thisted på Industrivej 61. Vores store og indbydende butik emmer af passion og erfaring, hvor du kan finde masser af inspiration og kyndig vejledning til at skabe et køkken, der passer hverdagens behov.

Hos Rotpunkt Køkkener Thisted finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener, så som vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere.

Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit drømme-køkken, uden at gå på kompromis med kvaliteten.