fbpx
Butikker


Aftal møde


Køkkenforhandler Kjeld hos køkkenfirma Thisted

Thisted
Industrivej 61
7700 Thisted
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:00
Tirsdag: 10:00 – 17:00
Onsdag: 10:00 – 17:00
Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 12:30

Rotpunkt køkkenfirma i Thisted skaber familiens samlingspunkt

Når man er en stor familie, vil man ofte have problemer med at have tid til at være sammen alle sammen. Det er især i en tid, hvor den individuelle person er i fokus, og familien dermed er blevet nedprioriteret.

Mange lever i det, man kalder en svingdørsfamilie, som er karakteriseret ved, at familiens medlemmer konstant er på vej ind og ud af døren. Dette resulterer i, at det tætte bånd, der før har været særligt for familier, ikke længere eksisterer. Der er ingen af familiens medlemmer, der ønsker at opgive deres individuelle udfoldelse.

Dermed handler det altså om, hvordan man på den nemmeste måde kan kombinere familielivet med den individuelles behov, så køkkenet bliver hjemmets centrum med den nødvendige rummelighed.

De individuelle behov kan også komme til udtryk i ønsket om et bæredygtigt alternativ. Her kan vi hos Rotpunkt præsentere vores Greenline køkkenserie, som i 2022 er blevet certificeret med Svanemærket. Vi kalder det Danmarks mest bæredygtige køkkenløsning.

Kontaktpersoner

Køkkenforhandler Keld hos Rotpunkt køkkenfirma i Thisted Keld Rolighed Butiksleder

Lækre skræddersyede løsninger

Er du på udkig efter et lækkert og nyt køkken i Thisted, så finder du et anderledes og inspirerende udvalg hos Rotpunkt. I butikken kan du opleve de mange unikke løsninger og den kompromisløse kvalitet, der kendetegner alle vores køkkener: funktionelt og dansk design i tysk kvalitet. Uanset om du drømmer om et klassisk, moderne eller rustikt køkken, så tilbyder vores køkkenfirma i Thisted et hav af forskellige køkkenelementer, som kan skræddersys efter mål og ønsker. Vores store udvalg af forskellige materialer, greb og farver skaber et væld af spændende kombinationsmuligheder.

Tysk kvalitet for pengene

Et Rotpunkt køkken giver dig kvalitet for alle pengene. Du får lækre løsninger i slidstærke materialer, der kan holde i mange generationer. Med en køkkenløsning fra Rotpunkt får du et køkken i ekstraordinær kvalitet som hjemmets centrum, der opfylder familiens behov. Vi skaber tidløse og personlige køkkener med plads til den moderne familie, hvor funktionalitet og design går op i en højere enhed. Hvis du ønsker en totalløsning, forhandler Rotpunkt hvidevarer fra anerkendte kvalitetsmærker, der kan integreres og passer til Rotpunkts køkkendesigns.

Vælg skabsfarver uden merpris

Vi tilbyder flotte farvedetaljer til dine skabslåger helt uden merpris som en af de få køkkenforhandlere i Danmark. Du kan derfor vælge at få matchende eller separate skabsfarver indvendigt i køkkenskabene, så indersiden matcher ydersiden. Vi har over 20 forskellige farver, du kan vælge mellem til bagpanel og hylder, så du får et gennemført look og et lækkert helhedsindtryk til køkkenet. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig med at sammensætte elementer og farver, så du får det køkken, du drømmer om.

Her finder du Rotpunkt i Thisted

Hos Rotpunkt Køkken i Thisted finder du næsten uanede muligheder. Vi er din foretrukne køkkenforhandler i Thisted, når du gerne vil realisere din drøm om et nyt køkken i tidsløst design.

Du finder Rotpunkt køkkenfirma i Thisted på Industrivej 61. Vores store og indbydende butik emmer af passion og erfaring, hvor du kan finde masser af inspiration og kyndig vejledning til at skabe et køkken, der passer hverdagens behov.

Hos Rotpunkt Køkkener Thisted finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener, så som vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere.

Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit drømme-køkken, uden at gå på kompromis med kvaliteten.