fbpx
Butikker


Aftal møde


Lars Hede medarbejder Rotpunkt

Viborg
Livøvej 29
8800 Viborg
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 16:00
Tirsdag: 10:00 – 16:00

Eller efter aftale
 

Book møde i butikken

Find dit personlige og unikke Rotpunkt køkken i Viborg

I Viborg finder du den imponerende domkirke, latinerhaven og Rotpunkt køkkenfirma. Rotpunkt Køkken i Viborg byder hele familien velkommen i butikken, også børnene, som vi har indrettet en lille børneafdeling til.

Her er vi klar til at vise dig vores brede sortiment af køkkener, hvorfra vi er sikre på, at du finder en køkkenløsning, der passer til din unikke bolig og personlige smag. Vi tager nemlig altid udgangspunkt i dine ønsker og forventninger til design og funktionalitet, så du ender med et slidstærkt og tidsløst resultat.

Kontaktpersoner

Lars Hede Indehaver
Rotpunkt Viborg Facade

Ønsker du en bæredygtig køkkenløsning kan vi hos Rotpunkt tilbyde vores Greenline køkkenserie, som i 2022 er blevet certificeret med Svanemærket.

Hos Rotpunkt tilbyder vi over 20 forskellige skabsfarver, så du kan få samme farve både indvendigt som udvendigt – helt uden merpris. Du kan derfor skabe dit eget unikke køkken med ens farver, så køkkenet fremstår lækkert og gennemført, når lågerne står åbne. Vi kan også levere hylder og bagvæg i separate farver.

Uanset, om du er til minimalistisk design, det klassiske eller måske noget helt tredje, så finder vi den rette løsning. Med et utal af materialer, farvekombinationer og grebsløse muligheder ser vi frem til at realisere din drøm om et nyt køkken.

Kompromisløs kvalitet for pengene

Rotpunkts særkende er lækkert dansk design i tysk kvalitet, hvor man virkelig får noget for pengene. Mulighederne er mange, uanset om man foretrækker det moderne, det klassiske eller et køkken i træ. Din køkkenkonsulent i Viborg har mange års erfaring med at finde frem til de helt rette køkkenløsninger til dit behov og din boligsituation. Hos Rotpunkt kan du opleve du et bredt udvalg af greb, farver og lækre materialer, der kan tilpasses efter individuel smag og boligstil, så du får et unikt og personligt køkken.

Skræddersyede løsninger

Vores store produktudvalg giver et væld af spændende kombinationsmuligheder, som kan skræddersys efter ønsker, så de passer til resten af boligens rammer og familiens behov for et funktionelt og nyt køkken. Vi forhandler også et udvalg af anerkendte mærker inden for hvidevarer i ekstraordinær høj kvalitet, hvis du ønsker en gennemført og integreret køkkenløsning.

Hos Rotpunkt finder du også inspiration til indretning af bad og garderobe, som giver dig mulighed for at sikre et gennemført design på tværs af boligens rum. Ønsker du sparring og rådgivning om en totalløsning til dit hjem, står vi klar til at hjælpe dig med at skabe dit unikke drømmehjem.

Køkkenudstilling Viborg

Flot landkøkken

Dette flotte landkøkken med lækker bordplade og tilhørende væg panel bag kogepladen er solgt til flot villa i Viborg.

Indvendige farver i køkkenskabene

Hos Rotpunkt tilbyder vi over 20 forskellige skabsfarver, så du kan få samme farve både indvendigt som udvendigt – helt uden merpris. Du kan derfor skabe dit eget unikke køkken med ens farver, så køkkenet fremstår lækkert og gennemført, når lågerne står åbne. Vi kan også tilbyde hylder og bagvæg i separate farver.

Book uforpligtende møde i butikken