Opbevaringsplads i entréen - Vi bygger skabe efter dine mål
Rotpunkt tilbehør
Entre

Få meget skabsplads i den lille entre

Entre betyder at træde ind. Det er her, du byder gæster velkommen, og her vil du gerne vil have, at alting er på rette plads, så det ser pænt. På samme tid skal tøj, sko og ting være lette at komme til i hverdagen.

Entreen kan være svær at indrette, fordi du ofte har brug for at opbevare rigtig mange ting, men måske kun har et lille rum. Det handler om at udnytte al pladsen samtidig med, at du ikke fylder det lille rum helt op, så det virker proppet.

Enkelthed er en dyd

Tips: Fyld aldrig den smalle gang eller entre op med mange ting og sko på gulvet. En enkelt knagerække er rar at have, men reserver den til gæsterne og et par pynteting. Ellers drukner rummet. Hold gerne væggene i lyse farver, så rummet virker så stort som muligt. Hvis der er højt til loftet, er det flot med en mørk farve til loftet. Det giver en god rumfornemmelse og dybde.

Vi vil gerne vise dig, at du sagtens kan drømme stort, selv om du ikke har meget plads. Hos Rotpunkt hjælper vi dig gerne med et skab, som passer dig 100 pct.

 

Rummeligt skab på lidt plads

Måske har du ikke plads til et stort og dybt skab. Du kan vælge et skab med reduceret dybde og alligevel få masser af plads. Eksempelvis kan du få bøjlestænger, som går på tværs i skabet og som kan trækkes ud, på den måde får du fuld overblik over skabets indhold.

Nøgler lige ved hånden

Løb ikke rundt efter nøgler til boligen og bilen. Indret skabet i entreen med en skuffe, så har du altid en plads til nøglerne. Skuffer er også helt perfekte til handsker og huer. Du kan få skuffer i forskellige udgaver og i et bredt udvalg af farver.

Skoene får egen plads

Kender du til sko, som ligger og flyder i entreen? Få plads til dine sko i garderobeskabet. Her kan du fx indrette dig med skohylder, som kan trækkes ud. Fjern sko, som du sjældent bruger fra entreen, så du kan holde orden.

Når du skal planlægge hvor mange skohylder, du skal have i skabet, så regn med, at et par damesko måler 14-25 cm i bredden – herresko lidt mere. Regn derfor gerne med 18-30 cm til et par sko på hylden.

Tænk i gode lyskilder

Sørg for, at du har godt med lys i eller ved dit skab. Dels hjælper det, så du kan finde dine ting, men lyset gør også noget godt for det lille rum.