Brunt køkken | Du finder inspiration til brune køkkener her
Rotpunkt køkkenvalg
Brune køkkener

Skab wauw-effekt med et brunt køkken

Leder du efter at tage det modige valg, nu hvor du skal have et nyt køkken? Så finder du et anderledes og helt fantastisk udtryk i et nyt brunt køkken. Det mørke farvevalg vil være med til at give køkkenet et eksklusivt udtryk, som måske er et af ønskerne for din kommende indretning. Rotpunkt tilbyder dig samtidig en samlet løsning, således at dit køkken leveres med alt fra køkkenbordplader, skabe, greb, armatur og alt i hvidevarer. På den måde kan du bygge alle de detaljer ind i dit kommende køkken, som du drømmer om. Og skabe rammerne for det rum, som i mange familier er boligens hjerte.

Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk køkken i Urban Wild Oak og Stone
Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Terragrey Black Line


Få styr på stilen med et moderne brunt køkken

Umiddelbart kan man måske godt tænke, at det lyder en smule retro med en brunt køkken. Men med den rigtige indretning og stil, og lækre kvalitetsmaterialer som heller ikke er til at overse, kan du skabe et moderne udtryk, der vil gøre alle indretningseksperter misundelige. I en tid hvor alle vælger lyse materialer og alting skal være hvidt, virker det måske også meget vovet at gøre sit køkken brunt. Men hos Rotpunkt lader vi billederne og kvaliteten tale for sig selv – med god grund. For her kommer du ikke uden om, at et brun køkken er noget af det mest moderne, du finder på markedet lige nu. Du finder desuden et stort udvalg af brune køkkener i forskellige materialer, så du kan vælge lige det udtryk, der passer bedst ind i dit hjem.

Dyrk den klassiske stil med et mat brunt køkken

Hvis du gerne vil satse på det stilsikre, skal du vælge en klassisk løsning, du ved kommer til at holde i mange år frem. Her tilbyder vi flere udgaver af det matte brune køkken med en diskret overflade, der skaber et dybt og intenst look. Dette materiale vil samtidig også være nemt at holde rent, en essentiel ting i et køkken hvor der bliver lavet masser mad mad.

Skab et vovet look med et brunt højglans køkken

Vil du derimod gerne skabe et mere vovet look, som også virkelig viser, at du har mod til at prøve noget anderledes. Så er løsningen med det brune højglans køkken måske lige det, du leder efter. Her kombinerer du det stilrene med det eksklusive look, der helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed. Som med alle de små og lækre detaljer vil være spændende at gå på opdagelse i og en sand fornøjelse at stå og arbejde i til daglig.

Få brun køkken inspiration til at træffe det rigtige valg

Det er ikke hver dag, man går ud og køber et nyt køkken. Derfor skal man også være sikker, når man står over for at skulle vælge stil, utryk og materialer. Samtidig så skal materialerne også være i orden, så man ikke lige pludselig står med et køkken, der er slidt ned efter ganske få års brug. Køkkenet er et leverum, hvilket de forskellige valg og muligheder hos Rotpunkt også afspejler. Her gør vi den daglige madlavning til en leg med et kvalitetskøkken. For når rammerne er i orden, så indbyder det også til, at man benytter sig flittigt af dem.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes