Laminatbordplade til køkken | Flotte og stærke bordplader
Rotpunkt køkkenvalg

En holdbar kvalitetsbordplade i laminat

Designet på alle vores køkkener er skandinavisk, men kvaliteten er tysk. Alle vores elementer i laminat produceres nemlig i Tyskland. Vores vigtigste mål er at efterleve det tyske udtryk “spitzenklasse”. Det gør vi ved at tilbyde køkkenelementer i særklasse. Så når du vælger en laminat køkkenbordplade, vælger du derfor kvalitet. Det tynde laminat materiale giver dig en stilren bordplade, der kan bruges til alle formål. Fremfor alt er bordplade laminat også praktisk, da den er vedligeholdelsesfri og let at rengøre.

Forkæl dit køkken med laminat

Laminat har i en hel del år været et af danskernes foretrukne køkkenmaterialer. En køkkenbordplade laminat har et simpelt udtrykt, og den fås i mange farver. I forhold til indretningen kan den derfor let passe til andre elementer som f.eks. lamper, stole og borde. Laminatbordplade fra Rotpunkt tilbydes i et væld af farver fra den dybeste, mest elegante sorte til den skarpeste, mest enkle hvide.

Vores seneste udvikling er vores sykron laminater. Med disse kan du opfylde drømmen om et naturligt look i dit køkken uden at investere i en træbordplade. Bordpladerne fås nemlig i et træ-look, der er så naturtro, at selv det trænede øje tager fejl. Du kan derforkæle dit køkken med god samvittighed.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes