Marmor bordplader til køkken og bad | Se vores udvalg
Rotpunkt køkkenvalg

Marmor bordplade til køkkenet

Vil du gerne skabe et ekstravagant og eksklusivt look i køkkenet, så er marmor et af de materialer, du ikke kommer uden om. Ikke nok med at en marmor bordplade til køkkenet er en praktisk ting, da den er yderst varmebestandig. Så er den samtidig nem at holde ren og pæn, da det er næsten umuligt at lave ridser og skrammer på stenens overflade.

Da alle sten er unikke, finder du ikke to marmor bordplader, som er ens. Rotpunkt hjælper dig med at skabe dit eget specielle look med en marmor bordplade, der med den rigtige finish uden tvivl vil skabe en wauw-effekt i køkkenet. Kombineret med vores kvalitetselementer får du et lækkert udtryk, hvor der virkelig er fokus på detaljerne og det moderne valg. Marmor er nemlig en af tidens hotteste trends og samtidig et materiale, der holder sit klassiske look, så du kan have det i mange år frem.Minimal marmor bordplade vedligeholdelse

Én af de mange grunde til, at en marmor bordplade er det rigtige valg for dig, som gerne vil have et lækkert og stilrent køkken er, at det er nemt at vedligeholde.

Nem og hurtig rengøring er essentielt i en hverdag, hvor det ofte går stærkt. Derudover er det også nærmest umuligt at slide en bordplade i massiv sten ned. Du får altså en bordplade, som efter fem år stadig står ligesom dengang, da du købte den. En kvalitet der på alle måder matcher resten af elementerne i vores køkken.

Rotpunkt er nemlig kendt for sin eminente kvalitet, der hviler på nøje udvalgte materialer af den bedste slags. Alt vores træ er PEFC og FSC certificeret, hvilket betyder at hver enkelt køkken er lavet med omtanke for miljøet. Her vil en marmor bordplade være den oplagte forlængelse af de naturlige materialer, som skaber det nordiske look.

Få alle de vigtige funktioner med

Når du vælger en bordplade i massiv sten, kan man måske have sin tvivl om, hvorvidt der er plads til fx en vask. Rotpunkt tilbyder selvfølgelig marmor bordplade med vask, således at du ikke skal undvære nogle af de essentielle elementer i køkkenet. Eller må kombinere ved at bruge flere materialer til dine overflader. Vi skaber den samlede løsning, som giver et roligt og ensformigt udtryk, hvor bordpladen er den samme hele vejen rundt i køkkenet.

Vores professionelle personale er desuden eksperter, når det kommer til at sammensætte kreative løsninger, hvor praktik og design går op i en højere enhed. Med mange års erfaring på køkkenområdet har vi viden og erfaring til at sammensætte et køkken således, at det lever op til dine ønsker og samtidig fungerer i praksis.

Kom forbi til mere inspiration

Over hele Danmark finder du vores lokalafdelinger. Her kan du komme ind og opleve de forskellige køkkenmodeller både i forhold til design og valg af materialer. Du kan kigge nærmere på en marmor bordplade køkken og samtidig få uddybet flere fordele ved at vælge lige netop dette materiale af vores personale.

Hos Rotpunkt strækker vi også langt for den gode service, og vi er eksperter når drømme og budget skal gå op i en højere enhed. Lad os sammen udforske potentialet og skabe det køkken du går og drømmer om.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes