Solid Surface bordplade til køkkenet | Rotpunkt kvalitet
Rotpunkt køkkenvalg

Solid Surface til dit perfekte køkken

Drømmer du om det helt perfekte, elegante køkken til dit hjem? Du kan komme lidt tættere på den drøm med en eksklusiv bordplade. Overfladerne i dit køkken fanger dine gæsters opmærksomhed, med det samme de træder ind i rummet. Når først du har valgt en smuk og iøjnefaldende bordplade, kan du derefter sammensætte dit nye køkken, med funktionelle elementer der passer til bordpladen og bringer den i fokus. Solid Surface bordplade fra Rotpunkt er enkel og elegant på samme tid og opfylder ethvert ønske om kvalitet, eksklusivt design og en solid overflade.Kvalitet under overfladen

Solid surface materialet er lavet af acryl og mineraler, der er tilsat farvepigment. Denne sammensætning af ingredienser gør din nye Solid surface køkkenbordplade:

  • Blød og behagelig at røre ved
  • Yderst anvendelig til alle formål
  • Sten eller marmor lignende
  • Ensartet i udseendet

Da denne type bordplade er kunstig skabt og ikke naturligt udformet, er den yderst let at rengøre og vedligeholde. Du skal heller ikke bekymre dig om kvalitet, da bordpladen, ligesom alle vores andre produkter, er produceret efter tankegangen om udsøgt skandinavisk design og solid tysk kvalitet. Vores tyske kvalitet opnås ved at efterleve det tyske koncept “spitzenklasse” og udelukkende producere luksuskøkkener og -inventar, hvor materialernes kvalitet er i topklasse.

Moderne og traditionel køkkenstil

De fleste danskerne går op i at have et pænt hjem. Mange tænker også en bestemt stil ind i deres rum, når de indretter dem. Det er dog vidt forskelligt, hvordan stilen ser ud, men mange sætter ofte et moderne eller et klassisk præg på deres hjem. En køkkenbordplade i solid surface materialet kan med sit natursten-look eller marmor-look passe til både det ultramoderne køkken, det meget klassiske køkken eller alt her i mellem.

Det ultramoderne kunne være et stilrent køkken med bronzefarvede låger og skuffer. Det ville ideelt set passe sammen med en eksklusiv køkkenbordplade i marmor-look. En bordplade i natursten-look ville i stedet skabe det moderne, nordiske udtryk, som mange søger. Et klassisk køkken i rustikke træelementer ville med marmor-look bordpladen fuldende en særlig elegant stil. Hvorimod et natursten-look ville bekræfte den rustikke, klassiske stil.

Der er ingen tvivl om, at du får uanede muligheder med køkkener fra Rotpunkt. Vi yder altid professionel rådgivning, hvis du mangler informationer eller gode råd om bordplader eller andre produkter – vores mål er, at du kommer i mål med dit drømmekøkken!

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes