Rotpunkt Køkken - Vi realiserer altid dine køkkendrømme

Rotpunkt Køkkener

Find dit nye køkken

Søger du et nyt køkken af højeste kvalitet med mulighed for selv at vælge farve, materialer, greb, uden at stå alene med de ofte uoverskuelige beslutninger, der skal træffes omkring et køkken? Så står Rotpunkt Køkken altid klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og tidløse køkkenløsninger.

Gå på opdagelse i vores verden af farver, designs og kombinationer, hvor kvalitet og funktionalitet er i højsædet.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Ropunkt stræber vi altid efter at pejle ind på de rette trends og farveskalaer, så vi har det helt rette sortiment til dig, når du skal have et nyt køkken. Med vores finger på pulsen er du sikker på at finde de nyeste trends inden for design, funktion, og kvalitet, så du kan realisere din køkkendrøm.

Med markedets største sortiment af farver, kombinationer og design er du sikker på at finde en køkkenløsning, der lever op til dine ønsker og behov.

Besøger du vores showrooms har du mulighed for at komme helt tæt på vores nyeste sortiment, så du bedste kan forestille dig rammerne for dit nye køkken. Her står vores erfarne medarbejdere klar til at vejlede dig i alt fra farver, funktioner, design og budget, så du får lige præcis det køkken, du drømmer om.

Her finder du masser af inspiration til valg af alle de vigtige elementer, der er del af et køkken. Hvert element har sin helt egen sektion med inspiration til dig – så søg du blot på armatur og inspirationen vil ingen ende tage. Det samme for bordplader, skabselementer, hvidevarer etc.

Med vores sortiment af køkkenløsninger gør vi det let for dig, at finde præcis den køkkensammensætning, der gør hele forskellen for dig. Gå gerne på opdagelse i de mange spændende farvesammensætninger og køkkenindretninger, som vi gennem mange års virke i Danmark har fået fornøjelsen af at være del- eller totalleverandør på.

Vil du gerne komme helt tæt på det gode håndværk? Vi har butikker overalt i Danmark, hvor vores erfarne medarbejdere står klar til at tage imod dig og dine køkkendrømme.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.

Når det kommer til at indrette dit nye køkken, kan det være en uoverskuelig opgave, da der er mange ting at tage stilling til. Hos Rotpunkt Køkken tilbyder vi næsten uanede muligheder, så du kan få netop den indretning, du ønsker.

Med markedets største udvalg af køkkener i enestående farver og træsorter, som også tilbydes grebsløse, har inspiration til din køkkenindretning aldrig været mere tilgængelig. I vores butikker landet over finder du et væld af indretningskombinationer og udstillinger, så du kan komme helt tæt på det gode håndværk.

Hos Rotpunkt stræber vi efter at inspirere dig til indretningen af dit nye køkken. Derfor er du altid sikker på at modtage professionel rådgivning og vejledning, når du besøger en af vores mange butikker.

Med vores ekspertise i baghånden vil du blive glædeligt overrasket over de mange funktionelle, ergonomiske og pladsoptimerede løsninger.

I senere år har det grebsfrie køkken vundet større og større indpas i det moderne, danske køkken. Med det enkle design og tidløse udtryk er det blevet en favorit i mange danske hjem.

Hos Rotpunkt elsker vi idéen om at skabe en strømlinet balance med en glat og ren overflade. Er du ejer af et køkken-alrum, er et grebsløst køkken især en fordel, grundet dets evne til at skabe en god blance mellem køkken og stue. Med et grebsfrit design bliver overgangen mellem stue og køkken nedtonet, så der bliver skabt en større helhed i boligen.

Vi tilbyder et væld af løsninger, når det gælder flotte og moderne designs. Tidløse eller trendy, farverige eller enkle – vores køkkener kan kombineres og sammensættes præcis, som du ønsker.

Hos Rotpunkt stræber vi efter at tilbyde miljøvenlige køkkenløsninger, så du kan bruge dit nye køkken med god samvittighed. Derfor anvender vi Greenline Bioboard mijøvenlig produktion. Det er nemlig med til at reducere forbruget af træ med hele 37 procent uden at gå på kompromis med kvalitet og stabilitet.

Siden begyndelsen har Rotpunkt aft et mål, om at kunne tilbyde 100 % CO2-neutrale løsninger. I januar 2020 nåede vi dette mål ved at investere i bæredygtige. Dette har gjort Rotpunkt til den første køkkenproducent, som kan producere helt CO2-neutrale løsninger til dit hjem.

Vores ambition om at levere miljøvenlige løsninger stopper selvfølgelig ikke her. Derfor arbejder vi mod en fuldstændig omstilling til vedvarende energi i hele virksomheden.

Hos Rotpunkt har vi markedets største udvalg af grebsfrie køkkener og en uendelig farveskala. Det er bl.a. disse varianter, du støder på, når du oplever vores udstillingsmodeller.

Med et køkken fra Rotpunkt er du garanteret et produkt i særklasse og høj kvalitet – det samme gør sig selvfølgelig også gældende, hvis du skulle være så heldig at falde for et af vores udstillingskøkkener.

Som følge af vores passion for at følge med de seneste køkkentrends, er vi nødt til at skifte ud i vores mange udstillinger løbende. Dette giver dig mulighed for at blive ejeren af et af vores populære køkkener til favorable priser.

Er du interesseret i at videre mere om vores tilbud på udstillingskøkkener, så smut en tur forbi vores mange butikker, hvor vores passionerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde drømmekøkkenet.

Når du skal i gang med at finde drømmekøkkenet, har du næsten uanede muligheder. Derfor er det ofte også det samme spørgsmål, der opstår i processen “Hvad koster en nyt køkken?”. Prisen på et nyt køkken har ofte betydning for, om man har mod på at realisere drømmen om et nyt køkken.

Hos Rotpunkt mener vi, at alle skal have råd til deres drømmekøkken. Derfor tilbyder vi mange forskellige løsningsmuligheder, når det gælder farvekombinationer, design og indretning – uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Vi producerer alle køkkener på ordre og behov, således dit budget og dine drømme bliver realistisk mødt. Vores erfarne medarbejdere i butikkerne står altid klar med professionel rådgivning og vejledning, så du er i trygge hænder fra start til slut.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.