Byd foråret velkommen indenfor i køkkenet - Rotpunkt

Byd foråret velkommen indenfor i køkkenet

Foråret er godt i gang, dagene er blevet lysere og vejret varmere. Læs med her og få inspiration til at invitere forårsfornemmelserne indenfor i køkkenet ved brug af forårsinspirerede farver, som du kan vælge til din personlige stil i køkkenet.
Skal dit næste køkken have forårsinspirerede farver?
Udfyld felterne og bliv kontaktet af en af vores køkkeneksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Farvefornemmelser
Den gennemgående farve, man vælger til sit køkken, siger meget om den overordnede personlige stil, man har. I de senere år er køkkener i farver blevet mere populære, og vinder mere og mere indpas fremfor det klassiske hvide køkken. Det skyldes blandt andet at folk er blevet mere bevidste om de forskellige muligheder og fordele, der er ved et køkken i farver såsom grå, brun, blå og sort.
Står du overfor at skulle have et nyt køkken og et tvivl om, hvilken farve, du skal vælge, så kan du fx lade dig inspirere af forårets farver, og se hvad Rotpunkt har at byde på af køkkener i forskellige farver. Der er masser af muligheder og hvem ved, måske er tiden inde til at prøve noget nyt og anderledes?

Effektfulde farver

De farver, du vælger at have i dit køkken afspejler din personlige stil og er samtidig med til at give dit køkken en specifik atmosfære. Rotpunkt giver dig adskillige muligheder for at udtrykke lige præcis din stil med forskellige farver kombineret med forskellige køkkentyper og materialer, der hver skaber sin egen særlige effekt i dit køkken.

Mere inspiration

Ud over inspiration til farvevalg i dit nuværende eller kommende nye køkken, så står vores faglige rådgivere altid klar til også at hjælpe dig med både køkkenindretning og valg af køkkentilbehør såsom skabslåger, bordplader, armatur og vask.
Læs mere om brug af farver i køkkenet her.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.