Et grebsløst køkken er lig med ægte køkkenkærlighed

Skab et unikt udtryk med kombinationen af træ og farven sort

Kombinér naturen med det minimalistiske

Med en smuk forening at naturmaterialer og farven sort, kan du skabe et visuelt statement i dit køkken. Træ er et naturligt og smukt materiale, som er særdeles velegnet i et køkken, da det naturligt indeholder kemiske stoffer, som virker bakteriehæmmende. Det gør det til et af de mest hygiejniske materialer, du kan vælge.

Hvis du er bekymret for, om et sort køkken bliver for tungt i dit hjem, så kan du skabe fine kontraster ved at beholde det rå trælook på nogle af elementerne. En hvid bordplade eller køkkenø vil stå i flot kontrast til alt det mørke.

Med et sort køkken får du også muligheden for at “color blocke”. Color blocking handler om at sammensætte stærke kontrastfarver, hvor kun fantasien sætter grænser. Grønne planter, en farvet væg eller køkkentilbehør i pangfarver vil skabe et smukt og unikt udtryk i dit køkken.

Med Rotpunkts eget trælågeprogram “Splendid Raw”, tager vi dig igennem processen med at vælge den perfekte trælåge, som passer lige netop til dit køkken. Den populære Splendid trælåge bliver ofte kombineret med en anden trælåge eller en mørk låge i Nanolaminat.

De mørke farver signalerer kvalitet, stil og dybde, som er meget populært i den minimalistiske og
eksklusive skandinaviske indretningsstil. Splendid er flot med en sort eller hvid bordplade, og kombineret med en mørk højskabsvæg, får du et meget smukt resultat.

Vælg både køkkenskabe og bordplader i de smukke mørke nuancer, som pendant til det naturlige rå træ for at skabe dybde og kontrast.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sorte køkkener er gået fra at være ret usædvanlige, til at være både trendy og ganske udbredte. Der kan sagtens skabes variation i de sorte farver med forskellige træsorter, overfladetyper og leg med lysindfald og color blocking.  Kombinationen af sort og lyst træ bidrager med en masse kontraster og personlighed i dit køkken.

Køkkenlågerne er det mest eksponerede element i dit køkken, og hvilke låger du vælger, giver dit køkken sit endelige udtryk. Giv dit køkken et yderst eksklusivt udtryk med stilrene køkkenlåger i træ, og få et køkken med masser af organisk udtryk med den synlige træstruktur.

Farver og træ er fantastiske virkemidler til at skabe stemning i et køkken. Særligt mørke træsorter og dæmpede farver skaber en hyggelig og rolig stemning. Ønsker du en lidt mere livlig køkkenstemning, så kan brugen af lyst træ og farver skabe en positiv køkkenstemning.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken, der er designet efter dine drømme, ønsker og behov.