Sort køkken | Se vores flotte og elegante sorte køkkener

En verden af sorte køkkenløsninger

Er du på udkig efter et nyt sort køkken? Hos Rotpunkt Køkkener har vi et stort udvalg af mange spændende mørke køkkener, som måske er den perfekte løsning for dig.

Vi tilbyder kvalitetskøkkener i trendy design med fokus på slidstærke materialer og stor funktionalitet – du finder dit nye sorte køkken til attraktive priser hos Rotpunkt Køkkener.

Sorte køkkener i højeste kvalitet

Vi fører et bredt sortiment af såvel sorte køkkener som øvrige farver i forskellige udformninger. Her kan du bl.a. vælge mellem:

  • Køkkendesign med mat overflade
  • Køkkendesign med lak overflade
  • Køkkener udført i laminat eller træ

De mange valgmuligheder gør det næsten umuligt at vælge, men med lidt professionel rådgivning fra vores erfarne salgspersonale, kan vi sammen finde frem til den køkkendrøm, der matcher dine behov og ønsker.

Miljørigtig produktion

Vores produktion af Greenline Bioboard er baseret på majskolber. Det reducerer forbruget af træ med 30% og giver dig elementer, der tilmed er 37% lettere. Derfor er et køkken fra Rotpunkt et miljørigtigt køkken.

Uanede muligheder med Rotpunkt

Et køkken fra Rotpunkt Køkkener byder på en række af muligheder. Vi glæder os til sammen med dig at tage en snak om, hvordan dine køkkendrømme ser ud. Ingen drømme er for store eller for små til os. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning.

Besøg en af vores mange butikker

Find os i de mange lokalbutikker rundt omkring i landet. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye sorte køkken.

Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminar Carbon

Lækkert skandinavisk design

Alle Rotpunkt køkkener er designet i et let og stilfuldt skandinaviske design. Det giver dig en masse spændende muligheder for at designe dit helt eget køkken.

Det smukke design i forening med tysk kvalitet giver dig et køkken, der kan holde mange år ud i fremtiden. Et køkken, som du bare vil elske at færdes i – uanset tiden på døgnet.

Vi sørger for, at et trendy design går hånd i hånd med den højeste kvalitet og stor funktionalitet.

Markedets største udvalg

Hos Rotpunkt Køkkener tilbyder vi bl.a. markedets største grebsløse udvalg og et bredt sortiment af køkkener med greb. Her kan du vælge mellem mange spændende varianter, og der er helt sikkert noget der ammer din smag, når du går på opdagelse i vores udvalg af greb, elementer, bordplader, armaturer, vask og hvidevarer.

Sort højglans køkken

Skal du have køkken med smukke sorte nuancer og skinnende overflade, så er sort højglans den perfekte løsning for dig. Elegant, stilrent og nærmest ikonisk look er ofte det udtryk, som vores køkkener med valg i sort højglans kommer til at udstråle.

Sort køkken inspiration

Du finder, ud over en altid spændende inspiration af bl.a. sorte køkkener, også et væld af andre farver her på siden. Vores mange flotte traditionelle eller designerkøkkener finder du i innovative og stilfulde kombinationer.

Du kan eksempelvis vælge et eller flere køkkenelementer i en anden farve for at sætte dit helt eget præg på dit kommende køkken. Vi tilbyder et bredt farveudvalg, der dækker:

  • 300 trendy standardfarver
  • 26 trendy korpusfarver

Selv med sort som hovedfarven på dit kommende køkken, har du stadig uanede muligheder, når du sammensætter dit nye køkken med køkkenelementer og farvekombinationer fra Rotpunkt Køkkener.

Mat sort køkken

Mat sort køkken

Ønsker du et sort køkken med en mat overflade, kan du glæde dig over det indbydende udvalg, som vi præsenterer dig for i vores butikker.

Vi giver dig gerne en spændende introduktion til de mange kombinationsmuligheder, som vores køkkenløsninger indbyder til. Du finder vores køkkenelementer udført med:

  • PEFC/FSC certificering og miljøvenlig produktion

Vi har gennem en lang årrække hjulpet mange danske husstande med opgraderinger, renoveringer eller udskiftning af hele køkkenet med bl.a. nyt sort køkken med mat overflade.

Klassisk, trendy og i den grad tidløst og et altid sikkert valg, når du vælger en køkkenløsning, som du skal have stor glæde af i mange år frem. Du kan se et spændende og ikke mindst inspirerende udvalg af køkkenelementer i mat og sort farve her på siden.

Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat Sort
Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.