Hos Rotpunkt synes vi, at et køkken skal være personligt.

Dit helt eget

Som producent af højkvalitets køkkener ved vi hos Rotpunkt, at tradition og innovation ikke på nogen måde er modstridende, men også kan være fordelagtige. Præcis denne overbevisning præger det klare design af vores køkkener.

Vi følger ikke bare tidens trends når vi udvider vores sortiment, men vælger også at se og lytte omhyggeligt til kundernes behov. På den måde kan vi designe flotte køkkener, funktionelle køkkener men også køkkener som bliver personlige – så de passer ind i lige nøjagtigt din stil og dit hjem.

Made in Germany

Tysk produceret State-of-the-Art teknologi, parret med mange års tradition, karakteriserer vores tilgang til planlægning og produktion. Resultatet er køkkener af højeste kvalitet, som ikke kun imponerer med deres design og funktionalitet, men også med den langsigtede værdi og holdbarhed. Den højest mulige grad af tilpasning fuldender hvad vi og du forventer af det perfekte køkken.

 

Besøg en af vore butikker få et tilbud på dit helt eget MesterWerk!

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.