Anette og Christian - Stilfuldt og grebsfrit køkken

Totalrenoveret villa, lige ud til Storebælt

Annette & Christian har totalrenoveret deres nyerhvervede fantastisk villa i Nyborg, lige ud til Storebælt.

Vi er så stolte over at have fået lov til, at leverer interiør til det dejlige hus, og har været med til at gøre det til et hjem.

I det store køkken alrum, men en fantastisk udsigt over Storebælt, er der valg et stilfuldt nyt køkken i hvid højglans, en tynd keramik bordplade for at fremhæve den ”svævende” effekt over det grebsfrie køkken. Der er også valgt lækre hvidevarer fra Siemens og KitchenAid og en indbygget emhætte fra Gerson over Rotpunkts egen kogeplade.

Fra køkkenet er der direkte adgang til et kombineret grovkøkken og brygges, her er brugt de samme farver som i køkkenet, men bare i en anden kombination. Bordpladen er for eksempel lavet i samme farve som elementerne og grebsprofilen i køkkenet.

Fra entréen er der adgang til det lille gæstetoilet. Lidt mere ”hygge” med fyldningsfronter, mørkt træ bordplade og ”Guld” vask med matchende armatur.

På første sal, er der lavet et lækkert badeværelse med interiør i samme stil og materialer som på gæstetoilettet, bare ”dobbelt op” med 2 ”Guld” vaske og armaturer.

Besøg os i butikken

og lad os sammen lave dit drømmekøkken.