Nyt køkken - Besøg Rotpunkt Køkkener i Esbjerg
Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt køkkenfirma i Esbjerg
Vi glæder os til at se dig i butikken

Investér i et nyt slidstærkt køkken fra Rotpunkt Køkkener Esbjerg

Er du på udkig efter et nyt køkken, som er skræddersyet specielt til dine behov og ønsker? Hos Rotpunkt køkkenfirma opretholder vi vores position som førende køkkenfirma i Esbjerg. Vi stræber nemlig altid efter at følge de nyeste køkkentrends uden at gå på kompromis med individualitet og unikhed.

Når du besøger Rotpunkt køkkenfirma i Esbjerg, bliver du budt velkommen ind i en køkkenbutik, der søger at differentierer sig fra de mange andre på markedet. Det gør vi ved at sætte smarte løsninger, lækre detaljer og funktionalitet i fokus. Rotpunkt køkken i Esbjerg er skabt ud fra idéen om, at du som kunde hos os, skal kunne finde inspiration, som adskiller sig markant fra det, markedet ellers tilbyder inden for køkken, bad eller garderobe.

Der findes mange grunde til, hvorfor det er en god idé at rådføre sig med en professionel inden for branchen. Udover, at det ofte gør processen hurtigere, så indtænker en professionel også ergonomiske og funktionelle løsninger sammen med ressourceoptimering, som i sidste ende kommer dig til gode.

Vi har også fornøjelsen af at kunne tilbyde den mest bæredygtige køkkenløsning i Danmark, vores Greenline køkkenserie. Den er i 20222 blevet certificeret med Svanemærket – som den eneste i Danmark efter de nyeste kriterier.

Kom ind og bliv inspireret til dit nye køkken hos din køkkenforhandler i Esbjerg.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rotpunkt i Esbjerg leverer dit nye køkken i høj kvalitet

Rotpunkt køkkenets tyske grundighed er kendetegnende for de populære køkkenløsninger, som vi tilbyder her hos Rotpunkt køkkenfirma i Esbjerg.

Med innovative løsninger inden for både køkkenindretning og materialevalg er et nyt køkken fra Rotpunkt den optimale løsning for dig, der både vil have eksklusivt design, stor funktionalitet og slidstærke materialer.

Her har dit køkken fokus på såvel miljø, som ergonomiske løsninger, når du handler kvalitetskøkken hos os. Med et køkken fra Rotpunkt i Esbjerg, så får du intet mindre end:

  • Greenline – Rotpunkt’s miljøansvarlige produktion
  • Køkkenelementer med 30% reduceret vægt
  • Køkkenelementer med høj FSC certificering

Rotpunkt stræber altid efter at levere et tidsløst og slidstærkt produkt i danske hjem. Derfor er det vigtigt, at alle materialer bidrager til bæredygtighed, som kommer både dig og miljøet til gode. I køkkenbutikken i Esbjerg byder vi velkommen ind i en verden af løsninger, der realiserer dine drømme og ønsker for et nyt køkken, badeværelse og bryggers.

Med et utal af standard- og korpusfarver at vælge mellem muliggør Rotpunkt Køkkener at skabe lige præcis det rum, du drømmer om. Vi skræddersyr løsninger til at passe specifikt til dine mål, så du ikke skal gå på kompromis med design, funktion og stil.

Rotpunkt køkkenvalg

Besøg Rotpunkt Køkkener i Esbjerg

Vi er flyttet p.g.a. ombygning og du finder os de næste 6 måneder på Østre Gjesingvej 9D, 6715 Esbjerg N.
Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
Esbjerg

Rotpunkt Køkken
Østre Gjesingvej 9D
6715 Esbjerg
20 40 81 96
esbjerg@rotpunkt.dk

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket