fbpx
Butikker


Aftal møde


udstilling Esbjerg

Esbjerg
Østre Gjesingvej 13
6715 Esbjerg
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:00
Tirsdag: 10:00 – 17:00
Onsdag: 10:00 – 17:00
Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 13:00

 

Book møde i butikken

Investér i et slidstærkt nyt køkken fra Rotpunkt køkkenfirma i Esbjerg

Når du besøger Rotpunkt Køkken i Esbjerg, bliver du budt velkommen i en køkkenbutik, der søger at differentiere sig fra de mange andre på markedet. Det gør vi ved at sætte smarte løsninger, lækre detaljer og funktionalitet i fokus. Rotpunkt Køkkener i Esbjerg er skabt ud fra idéen om, at du som kunde hos os, skal kunne finde inspiration, som adskiller sig markant fra det, markedet ellers tilbyder inden for køkken, bad eller garderobe.

Er du på udkig efter et nyt køkken, som er skræddersyet specielt til dine behov og ønsker? Hos Rotpunkts køkkenforhandler opretholder vi vores position som førende køkkenfirma i Esbjerg. Vi stræber nemlig altid efter at følge de nyeste køkkentrends uden at gå på kompromis med individualitet og unikhed.

Kontaktpersoner

Medarbejder Anne Anne Klaris-Berthelsen Partner
salgskonsulent Hans Henrik Sørensen Salgskonsulent
Charlotte Schade Rotpunkt Charlotte Schade Administration

Stor værdi for pengene

Står du overfor en køkkenrenovering? Så får du lækkert kvalitetshåndværk med et nyt køkken fra Rotpunkt. Du får et skræddersyet og stilrent køkken i holdbare og miljørigtige materialer, du kan have glæde af i mange år frem.

Vi tilbyder et væld af fleksible køkkenløsninger, som giver masser af spændende kombinationsmuligheder at vælge mellem til dit personlige drømmekøkken. Vi kan, som en af de få køkkenbutikker i Danmark, tilbyde matchende eller separate farver indvendigt i skabene – helt uden merpris. Vi har mere end 20 forskellige indvendige skabsfarver, du kan vælge mellem. Du kan dermed få en gennemført farveløsning fra inderst til yderst helt efter dine egne farveønsker.

 

rotpunkt esbjerg køkkenbutik facade

Besøg Rotpunkt Køkken i Esbjerg

Fortæl om dine ønsker til et nyt køkken og få personlig rådgivning til at sammensætte dit drømmekøkken ud fra dine behov. Rotpunkts dygtige og erfarne køkkenkonsulenter i Esbjerg er eksperterne, når du søger hjælp til at finde den helt rette køkkenløsning. Vi står klar til at byde dig indenfor i vores køkkenbutik, hvor du finder inspiration, kan mærke materialerne og opleve de flotte køkkenudstillinger.

Der findes mange grunde til, hvorfor det er en god idé at rådføre sig med en professionel inden for branchen. Udover, at det ofte gør processen hurtigere, så indtænker en professionel også ergonomiske og funktionelle løsninger sammen med ressourceoptimering, som i sidste ende kommer dig til gode.

Vi har også fornøjelsen af at kunne tilbyde den mest bæredygtige køkkenløsning i Danmark vores Greenline køkkenserie. Den er i 2022 blevet certificeret med Svanemærket – som den eneste i Danmark efter de nyeste kriterier.

Kom ind og bliv inspireret til dit nye køkken hos din køkkenforhandler i Esbjerg.

Vi leverer dit nye køkken i høj kvalitet

Rotpunkt køkkenets tyske grundighed er kendetegnende for de populære køkkenløsninger, som vi tilbyder her hos Rotpunkt køkkenfirma i Esbjerg.

Med innovative løsninger inden for både køkkenindretning og materialevalg er dit nye køkken fra Rotpunkt den optimale løsning for dig, der både vil have eksklusivt design, stor funktionalitet og slidstærke materialer.

Her har dit køkken fokus på såvel miljø, som ergonomiske løsninger, når du handler kvalitetskøkken hos os. Med et køkken fra Rotpunkt i Esbjerg, så får du intet mindre end:

  • Greenline – Rotpunkt’s miljøansvarlige produktion
  • Køkkenelementer med 30% reduceret vægt
  • Køkkenelementer med høj FSC certificering

Rotpunkt stræber altid efter at levere et tidløst og slidstærkt produkt i danske hjem. Derfor er det vigtigt, at alle materialer bidrager til bæredygtighed, som kommer både dig og miljøet til gode. I køkkenbutikken i Esbjerg byder vi velkommen ind i en verden af løsninger, der realiserer dine drømme og ønsker for et nyt køkken, badeværelse og bryggers.

Med et utal af standard- og indvendige skabsfarver at vælge mellem muliggør Rotpunkt Køkkener at skabe lige præcis det rum, du drømmer om. Vi skræddersyr løsninger til at passe specifikt til dine mål, så du ikke skal gå på kompromis med design, funktion og stil.

Book uforpligtende møde i butikken