Nyt Køkken - Rotpunkt køkkenfirma i Køge er et sikkert valg
Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt Køkkener i Køge
Vi glæder os til at se dig i butikken

Rotpunkt Køkkener i Køge er altid et sikkert valg

Når du besøger Rotpunkt Køkken i  Køge, vil du opleve et køkkenfirma, der er anderledes og nytænkende fra start til slut. Her er smarte løsninger og lækre detaljer altid i fokus, når du skal designe dit nye køkken. Køkkenfirmaet i Køge er skabt ud fra idéen om, at du som kunde hos os, skal føle dig velkommen og finde inspiration, som adskiller sig markant fra det, markedet ellers tilbyder inden for køkkenverdenen.

Èn af de mange styrker ved Rotpunkt Køkken Køge er, at det moderne og enkle design går hånd i hånd med den gode og velkendte tyske holdbarhed. Uanset dit budget, om du har en færdigudviklet idé til, hvordan dit nye køkken skal designes, eller du er usikker på dets funktionelle aspekter, så formår vi altid at samle trådende, uden at få på kompromis med kvaliteten.

 

Vi ønsker at hjælpe dig på vej mod dit drømmekøkken, som du kan have glæde af i mange år frem. Vores køkkener fremstår altid i tidsløse designs, hvor funktionalitet, design og personlighed danner rammen for dit nye køkken.

Ønsker du en bæredygtig løsning, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og design, har vi vores Greenline køkkenserie. I 2022 er serien blevet certificeret med Svanemærket.

Når du træder ind i vores køkkenbutik i Køge, vil du opleve at blive mødt af Rotpunkt-medarbejdere, som er passionerede og brænder for at give dig præcis den køkkenløsning, der passer så godt til dig, at den opfylder alle dine krav til et nyt køkken – også om 10 år.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi er din foretrukne køkkenleverandør

Hos Rotpunkt Køkken i Køge finder du en verden af køkkenmuligheder, du ikke vidste fandtes. Vi er din foretrukne leverandør, når det gælder nyt køkken, badeværelse og bryggers i Køge. Vi er eksperter i at finde den røde tråd, således køkkenet bliver en elementær del af dit hjem, der går hånd i hånd med resten af boligens stil og personlighed.

I vores butik finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener, f.eks. vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere. Derfor behøver du aldrig at junglere med flere leverandører og planer, når du lader Rotpunkt Køkkener i Køge stå for at designe dit nye køkken.

Et køkken fra Rotpunkt køkkenfirma er tysk kvalitet, når det er bedst. Alle vores køkkener er lavet af miljøbevidste materialer. På den måde skal du aldrig have dårlig samvittighed, når du bestiller et nyt køkken fra Rotpunkt i Køge. Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit drømme-køkken i slidstærke, tidsløse og miljøvenlige materialer.

Med mere end 200 standardfarver og 26 korpusfarver er du sikker på at finde en kombination, der lever op til dine ønsker og forventninger, uden at gå på kompromis. Vil tilbyder alt fra grebløse løsninger, til pink facader og keramiske bordplader. Derfor kan vi sige med garanti, at et Rotpunkt Køkken er den rette løsning til dig, der drømmer om et nyt køkken, hvor personlighed skinner igennem.

Rotpunkt køkkenvalg

Rotpunkt i Køge realiserer drømmen om et nyt køkken

- Besøg os på Theilgaardsvej 5, 4600 Køge

Du finder Rotpunkt Køkken Køge på Theilgaardsvej 5. I vores store og indbydende butik finder du masser af inspiration og kyndig vejledning til at realisere dine køkkendrømme.

Dine kontakter i butikken

Morten Larsen
ml@rotpunkt.dk
51 41 53 41

Karsten Bostrøm
kb@rotpunkt.dk
51 71 66 71

Mette Hovmand
mh@rotpunkt.dk
56 66 00 99

Susanne S. Davidsen
ssd@rotpunkt.dk
56 66 00 99

Rotpunkt butik
Køge

Rotpunkt Køkken Køge
Theilgaardsvej 5
4600 Køge
56 66 00 99
koege@rotpunkt.dk

Mandag: 10.00-17.30
Tirsdag: 10.00-17.30
Onsdag: 10.00-17.30
Torsdag: 10.00-17.30
Fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket
Rotpunkt aktiviteter
Det sker i Rotpunkt Køge