Rotpunkt køkkenvalg
Velkommen til Rotpunkt Køge
Vi glæder os til at se dig i butikken.

Rotpunkt Køkken i Køge er altid et sikkert valg

Når du besøger Rotpunkt Køkken Køge, vil du opleve en køkkenforhandler, der er anderledes, og hvor smarte løsninger og lækre detaljer er i fokus. Køkkenbutikken er skabt ud fra idéen om, at du som kunde hos os, skal kunne føle dig velkommen og finde inspiration, som adskiller sig markant fra det, markedet ellers tilbyder inden for køkkenverdenen.

Èn af styrkerne ved Rotpunkt Køkken i Køge er, at det moderne og enkle design går hånd i hånd med den gode tyske holdbarhed.

Oplev at blive serviceret af Rotpunkt-medarbejdere, der brænder for at give dig den løsning, der passer så godt til dig, at den opfylder dine krav til et nyt køkken – også om 10 år.

Vi er din foretrukne leverandør

Hos Rotpunkt Køkken i Køge finder du muligheder, du ikke vidste fandtes. Vi er din foretrukne leverandør, når det gælder nyt køkken, badeværelse og bryggers i Køge.

Her finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener, f.eks. vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere. Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit drømme-køkken i slidstærke materialer.

Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Rotpunkt køkkenvalg
Rotpunkt i Køge realiserer drømmen om et nyt køkken
- Besøg os på Theilgaardsvej 5, 4600 Køge

Du finder Rotpunkt Køkken Køge på Theilgaardsvej 5. I vores store og indbydende butik finder du masser af inspiration og kyndig vejledning til at realisere dine køkkendrømme.

Dine kontakter i butikken

Karsten Bostrøm
kb@rotpunkt.dk
51 71 66 71

Rotpunkt butik
Køge

Rotpunkt Køkken Køge
Theilgaardsvej 5
4600 Køge
56 66 00 99
koege@rotpunkt.dk

Mandag:10.00-17.30
Tirsdag:10.00-17.30
Onsdag:10.00-17.30
Torsdag:10.00-17.30
Fredag:10.00-17.30
Lørdag:10.00-14.00
Søndag:Lukket