Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt i Thisted
Butikken ligger som shop-in-shop i Garant Beckers farvecenter. Kom ind og oplev en flot og anderledes køkkenbutik hvor lækre detaljer er i fokus.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Velkommen til Rotpunkt køkken Thisted

Et køkken alrum er familiens samlingspunkt

Når man er en stor familie, vil man ofte have problemer med at have tid til at være sammen alle sammen. Det er især i en tid, hvor den individuelle person er i fokus, og familien dermed er blevet nedprioriteret. Mange lever i det man kalder en svingdørsfamilie, som er karakteriseret ved, at familiens medlemmer konstant er på vej ind og ud af døren. Dette resulterer i, at det tætte bånd, der før har været særligt for familier, ikke længere eksisterer. Der er ingen af familiens medlemmer, der ønsker at opgive deres individuelle udfoldelse. Dermed handler det altså om, hvordan man på den nemmeste måde kan kombinere familie livet med den individuelles behov.
Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at lave et rum, hvor alle kan være sammen i løbet af både dagen og aftenen. Det bedste sted at gøre dette er køkkenet. Her vil der være ordentligt lys og muligheder for at forældrene kan forberede aftensmaden, mens børnene laver lektier. Derfor kan det også være en god investering at renovere jeres køkken i Thisted. Her kan man altså skabe et rum, hvor der er lys nok, og samtidig god mulighed for at lave et køkken, hvor der er plads til både skolearbejde og madlavning, det kan fungere som et køkkenalrum.

Her finder du Rotpunkt Thisted

Hos Rotpunkt finder du næsten uanede muligheder. Vi er din foretrukne leverandør, når det gælder både køkken og bad Thisted.

Du finder os på Industrivej 61, 7700 Thisted – med vores store og indbydende butik, hvor du kan finde masser af inspiration og kyndig vejledning til at gå dine helt egne køkkendrømme i møde.

Her finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener, så som vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere. Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dit drømme-køkken i slidstærke materialer.

Dine kontakter i butikken

Jan Klit
jk@rotpunkt.dk
50 23 95 50

Dianna Klit
dk@rotpunkt.dk
22 18 38 11

Rotpunkt butik
Thisted

Rotpunkt Køkken - Thisted
Industrivej 61 7700 Thisted
7700 Thisted
51 71 99 93
thisted@rotpunkt.dk

Mandag:10.00-17.00
Tirsdag:10.00-17.00
Onsdag:10.00-17.00
Torsdag:10.00-17.00
Fredag:10.00-17.00
Lørdag:10.00-12.30
Søndag:Lukket
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.