Køkken i Viborg | Rotpunkt er dit lokale køkkenfirma
Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt køkkenfirma i Viborg
Leder du efter et nyt køkken, så besøg os på Livøvej i Viborg.

Find dit personlige og unikke Rotpunkt køkken i Viborg

I Viborg finder du den imponerende domkirke, latinerhaven og Rotpunkt køkkenfirma. Rotpunkt Køkken i Viborg byder hele familien velkommen i butikken, også børnene, som vi har indrettet en lille børneafdeling til.

Her er vi klar til at vise dig vores brede sortiment af køkkener, hvorfra vi er sikrer på, at du finder en køkkenløsning, der passer til din unikke bolig og personlige smag. Vi tager nemlig altid udgangspunkt i dine ønsker og forventninger til design og funktionalitet, så du ender med et slidstærk og tidsløst resultat.

Det gælder også, hvis du ønsker en bæredygtig køkkenløsning. Hos Rotpunkt kan vi tilbyde vores Greenline køkkenserie, som i 2022 er blevet certificeret med Svanemærket.

Uanset, om du er til minimalisktisk design, det klassiske eller måske noget helt tredje, så finder vi den rette løsning. Med et utal af materialer, farvekombinationer og grebløse løsninger ser vi frem til at realisere din drøm om et nyt køkken.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi hjælper dig med at realisere drømmen om et nyt køkken

Hos Rotpunkt køkkenfirma i Viborg har vi et stort udvalg af køkkener i tidsløst design og absolut højeste kvalitet. Den tyske kvalitet kombineret med det dansk design gør et køkken fra Rotpunkt Viborg unikt. Det sikrer dig et smukt og personligt køkken, der holder sig pænt og funktionsdygtigt i mange år.

Vores køkkener, såvel som badeværelser og garderober, er designet med øje for alle detaljer og smarte funktioner, der får hverdagen til at glide lidt nemmere. Har du brug for ekstra opbevaringsplads, dybere skabe eller mere bordplads? Vi tilbyder køkkenløsninger på mål, så du ikke skal gå på kompromis.

Kom på besøg i vores køkkenbutik i Viborg , hvor vi står klar til at vejlede dig til den helt rette køkkenløsning.

Rotpunkt køkkenvalg

Få inspirerende rådgivning

- Du finder os på Livøvej 29 i Viborg

Skab en rød tråd i hjemmet med Rotpunkt

Hos Rotpunkt Køkkener i Viborg tilbyder vi meget mere end et nyt køkken. Vi tilbyder materialer af højeste kvalitet i dansk design med nytænkende funktionaliteter. Derfor går vi skridtet videre med vores produkter og tilbyder mulighededen for at skabe et bæredygtigt hjem med CO2-neutrale materialer til at bygge dit badeværelse, bryggers og selvfølgelig køkken

Ligesom vores køkkenløsninger, stræber vi efter at levere bæredygtige badeværelses- og bryggersløsninger, som både kommer dig og miljøet til gode. Med en bred palette af korpus- og standardfarver kan du designe og skabe en rød tråd i dit hjem, der emmer af kvalitet, personlighed og tidsløst design.

Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
Viborg

Rotpunkt Køkken - Viborg
Livøvej 29
8800 Viborg
86 62 11 37
viborg@rotpunkt.dk

Mandag: 10.00 - 16.00
Tirsdag: 10.00 - 16.00
Onsdag: Efter aftale
Torsdag: Efter aftale
Fredag: Efter aftale
Lørdag: Efter aftale
Rotpunkt aktiviteter
Det sker i Rotpunkt Viborg