fbpx
Butikker


Aftal møde


Rotpunkt klassisk køkken

Artikler

Byd foråret velkommen indenfor i køkkenet

Foråret er godt i gang, dagene er blevet lysere og vejret varmere. Læs med her og få inspiration til at invitere forårsfornemmelserne indenfor i køkkenet ved brug af forårsinspirerede farver, som du kan vælge til din personlige stil i køkkenet.

Ergo-klassisk-og-tidløst-kjøkken-3
  • Rotpunkt køkkenvalg

Hvidt køkken

Findes der noget mere tidløst end et hvidt køkken? Det er både klassisk og moderne, fordi hvid er en farve, der altid holder. Vælg et køkken med hvide overflader og nuancer, der forstærker de spæde forårsstråler fra solen og lyser op i hjemmet.

Der er mulighed for at vælge mellem mat hvid, som er lidt mere afdæmpet og så højglans hvid, hvor finishen skinner mere og giver et ekstra touch. Begge er flotte og lækre, og valget afhænger naturligvis af, hvilken personlig stil, du er til.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde

Farvefornemmelser

Den gennemgående farve, man vælger til sit køkken, siger meget om den overordnede personlige stil, man har. I de senere år er køkkener i farver blevet mere populære, og vinder mere og mere indpas fremfor det klassiske hvide køkken. Det skyldes blandt andet at folk er blevet mere bevidste om de forskellige muligheder og fordele, der er ved et køkken i farver såsom grå, brun, blå og sort.
Står du overfor at skulle have et nyt køkken og et tvivl om, hvilken farve, du skal vælge, så kan du fx lade dig inspirere af forårets farver, og se hvad Rotpunkt har at byde på af køkkener i forskellige farver. Der er masser af muligheder og hvem ved, måske er tiden inde til at prøve noget nyt og anderledes?
Gråt, moderne køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Gråt køkken

Grå er én af forårets mørkere farver, men et gråt køkken er bestemt ikke ensbetydende med et kedeligt køkken. Tværtimod er et køkken holdt i grå farvenuancer lig med trendy skandinavisk stil, og vælger du grå, kan du være sikker på at have et stilrent og moderne køkken, der er indbydende og vækker opsigt. Rotpunkt tilbyder hele køkkenløsninger med både bordplade, vask, armatur og hvidevarer med fokus på funktionalitet og ergonomi og i absolut højeste kvalitet.

Effektfulde farver

De farver, du vælger at have i dit køkken afspejler din personlige stil og er samtidig med til at give dit køkken en specifik atmosfære. Rotpunkt giver dig adskillige muligheder for at udtrykke lige præcis din stil med forskellige farver kombineret med forskellige køkkentyper og materialer, der hver skaber sin egen særlige effekt i dit køkken.
Zerox køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Brunt køkken

Brun er forårets mørkeste farve – og er et modigt valg, når det kommer til køkkenfarve. Med et brunt køkken får du nemlig et ganske anderledes udtryk end de fleste er vant til. Men modsat, hvad man måske skulle tro, giver det mørke farvevalg et udpræget eksklusivt udtryk uden at virke tungt, og fås i både mat og blank, der hver giver sit eget unikke look, hvor der er kælet for enhver detalje.

 

  • Mere inspiration

Ud over inspiration til farvevalg i dit nuværende eller kommende nye køkken, så står vores faglige rådgivere altid klar til også at hjælpe dig med både køkkenindretning og

valg af køkkentilbehør såsom skabslåger, bordplader, armatur og vask.
Læs mere om brug af farver i køkkenet her.