fbpx
Butikker


Aftal møde


Køkken

Artikler

Derfor bør du opgradere dit køkken med farver

Giv køkkenet personlighed

Farver er en simpel måde at give køkkenets indretning mere kant og personlighed. Så uanset, om du er til retro-farver eller blidere nuancer, så giver vi dig inspiration til, hvordan du bruger farver i køkkenet. I lang tid har vi været vant til, at køkkener skal være hvide som sne og fremstå nærmest klinisk i deres indretning. Dette er dog ikke længere en realitet, og i stedet for ønsker vi at skabe mere personlighed i hjemmets hjerte med farver.

Farver kan implementeres på mange forskellige måder og i forskellige grader. Gå på opdagelse og bliv klogere på, hvordan farver kan skabe liv i dit køkken.

køkken i petrol
  • Rotpunkt detaljer

Petrol

Vi forbinder ofte farven petrol med møbler og interiør. Den giver nemlig et frisk pust, uden at være for skarp. Derfor er den perfekt til at bringe farve ind i køkkenet på en afdæmpet måde

  • Rotpunkt detaljer

Brun

Oplev et helt anderledes og fantastisk udtryk med et brunt køkken, der udstråler eksklusivitet og luksus i hjemmet.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde
Pink køkken
  • Rotpunkt detaljer

Pink

Ønsker man at give køkkenet et unikt udtryk, er pink den rette farve at vælge. Implementeres den rigtigt, kan farven nemlig skabe en varm og rar atmosfære i køkkenet.

  • Rotpunkt detaljer

Sort

Skab spændende kontraster med et sort køkken, som giver mulighed for at skabe et afbalanceret rum med karakter.

Sort køkken Zerox
  • Rotpunkt detaljer

Grå

Skab ro med et gråt køkken, som er velegnet til at knytte andre farver sammen. Brug forskellige varianter af den grå tone og oplev en flot effekt.