fbpx
Butikker


Aftal møde


Artikler

Indretning af det lille køkken

Et funktionelt minikøkken, der også emmer af lækker æstetik, kan du sagtens skabe med smarte og skræddersyede løsninger. Små køkkener på få kvadratmeter kræver det rette valg og den optimale placering af skabe, hyldeplads og spiseplads. Med et minikøkken med begrænset plads, er det vigtigt, at du får udnyttet al pladsen maksimalt, så du undgår spildplads.

Skal der være plads til at udfolde sig med madlavning, bruger du køkkenet som arbejdsplads, eller skal der være plads til gæster? Din brug af rummet stiller krav til indretningen af det lille køkken, så du får tilstrækkelig med opbevaringsplads og bordplads, der imødekommer dine behov i det daglige.

  • Rotpunkt køkkenvalg

Flotte køkkeløsninger til få kvadratmeter

Tænk højt, smalt og kompakt

Udnyt højden som opbevaringsplads med skabe eller hylder, der går helt til loftet. Topskabe fylder mindre og kan være ideelle til det mindre køkken. Med smalle køkkenelementer og hvidevarer kan du få plads til alt det nødvendige, selvom du bor i en lille lejlighed.

Hjørner, indhak og kroge kan benyttes til at skabe ekstra opbevaringsplads, når pladsen er trang. Tænk kreativt; hvis dit køkken har skråvægge, kan de ofte med et par små ændringer tilpasses, så de indgår som en integreret del af køkkenløsningen.

Centrerer du dit køkkens hovedelementer med vask, komfur og køleskab langs én enkelt væg, får du et samlet og strømlinet udtryk med høj funktionalitet. Det gør, at rummet syner større, du sparer plads og mindsker afstanden mellem de enkelte arbejdsstationer.

  • Rotpunkt køkkenvalg

Flotte køkkeløsninger til få kvadratmeter

Rotpunkt leverer designløsninger i høj kvalitet til små og store køkkener. Vi skræddersyer elementerne, så de passer til dit lille køkken. Se køkkenelementerne i vores showroom og få råd og vejledning af vores eksperter.

Vælg smarte løsninger

Med begrænset plads i et lille rum er orden og ryddelighed alfa og omega. Når møbler og arbejdsstationer ikke er i brug, behøver de ikke at optage unødig plads. Køkkenets møbler kan sammensættes og gøres fleksible, hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med.

Udtræksborde, bænke og hylder kan give mere gulvplads, mens skydelåger og døre kan bruges til at skjule de elementer, du ønsker at gemme væk. Vægophængt service kan også være en løsning, der kan spare dig for plads.

Dit farvevalg skal sikre en rød tråd, som skaber overblik og sammenhæng i det lille køkken. Få, dæmpede og gennemgående farver på store flader giver ro og rene linjer. Lyse farver og glansfulde overflader åbner rummet og får det til at syne større.

  • Rotpunkt køkkenvalg

Køkkeninspiration

Få mere inspiration til dit lille køkken

Find spændende inspiration og se vores store udvalg af låger, bordplader og skuffer til det lille køkken i vores showrooms. Vi står klar med professionel rådgivning og inspiration til dit køkken. Vi har:

  • Markedets største udvalg af grebsfrie modeller
  • Over 300 standardfarver
  • Stort program i trælåger

Hos Rotpunkt tilbyder vi skræddersyede løsninger til det lille køkken. Vi skaber flotte, holdbare og funktionelle kvalitetsløsninger, der passer til dine drømme og behov. Du finder inspiration til det lille køkken i vores flotte kataloger og køkkenudstillinger over hele landet.

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde