fbpx
Butikker


Aftal møde


Pavilo (Tundra)

Artikler

Sommerhuskøkken: Inspiration til dit nye køkken i sommerhuset

Når man siger sommerhus, siger man også hygge – sådan er det i hvert fald for langt de fleste. Derfor ønsker mange også et sommerhuskøkken, der oser af hygge, nærvær og gode minder. Men samtidig er det vigtigt, at det også er funktionelt, så feriens måltider nemt og bekvemt kan tilberedes.

Derfor har vi samlet en masse inspiration til sommerhuskøkkenet og gode råd til, hvad du bør have med i overvejelserne, når du vælger nyt køkken til sommerhuset.

Hvidt køkken, lille
  • Rotpunkt køkkenvalg

Inspiration til det lille køkken

Selvom der ikke er meget plads, er der stadig mulighed for at indrette et hyggeligt og funktionelt køkken med fin plads i sommerhuset. Det kan du blandt andet ved at udnytte højden og sørge for, at skabene går helt op til loftet.

Sommerhuskøkkener til små og store sommerhuse

Sommerhuse kommer i mange størrelser – både store og små. Derfor er det først og fremmest vigtigt at finde ud af, hvor meget plads der er til køkkenet og vælge et køkken, som passer til sommerhusets størrelse og stilen i resten af huset. Uanset om du har et stort sommerhus med plads til et større køkken eller lille sommerhus med plads til et lille køkken, kan Rotpunkt skræddersy et køkken, der matcher jeres ønsker og behov.

  • Rotpunkt køkkenvalg

Et køkken i træ skaber varme og hygge

Et smukt køkken i træ tilfører varme og charme til rummet. Et oplagt valg til sommerhusets køkken.

 

Sommerhuskøkken til den simple madlavning eller festlige lejligheder?

Når du skal have nyt køkken i sommerhuset, er det vigtigt at gøre dig overvejelser om, hvordan du ønsker at bruge dit sommerhuskøkken, og hvilken type mad du primært kommer til at lave i sommerhuset. Skal det fx primært bruges til simpel madlavning til den lille familie eller den lille vennegruppe, hvor grillen på terrassen er det vigtigste element? Eller vil køkkenet også blive brugt til store middagsselskaber og grillfester for mange mennesker?

Det har ofte betydning for, hvilke elementer der skal prioriteres.

 

Grønt kjøkken med lekre kombinasjoner
  • Rotpunkt køkkenvalg

Få et personligt sommerhuskøkken i flotte farver

Et smukt, farverigt køkken kan tilføre både varme, hygge og personlighed til sommerhuset.

Hyggelige sommerhuskøkkener til forskellige budgetter

Køkkener kommer i mange forskellige prisklasser, og det er ingen undtagelse, når vi taler sommerhuskøkkener. Når du kigger på køkkener til sommerhuset er det derfor en god idé at have en klar idé om, hvor mange penge du vil bruge på et køkken.

køkken i mørkeblå
  • Rotpunkt køkkenvalg

Inspiration til at matche farver og materialer

Vælger du et sommerhuskøkken fra Rotpunkt, kan du matche mange forskellige farver og materialer, så du får et køkken præcis, som du drømmer om.

Se mere mere i vores showrooms

I vores showrooms står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med at få drømmen om et nyt køkken opfyldt. Her kan du se vores store udvalg af køkkener, kombinationer og skræddersyede løsninger.