fbpx
Butikker


Aftal møde


Artikler

Tendenser 2022

Her kan du blive klogere på de nyeste køkkentrends for 2022. Køkkentrends hænger som regel ved i et godt stykke tid, og der er visse lighedspunkter med de senere år, men der er alligevel nogle nye trends at spotte.

Køkkenet er blevet et særligt sted i hjemmet – et sted som ikke kun handler om at lave mad. Det handler i lige så høj grad om at opfylde en social funktion, både for familien og for gæster. Dermed bliver køkkenet også noget, der afspejler, hvem man er som person.

Nogle af de klare tendenser, hvad angår stil, design og materialer, der er fremherskende i 2022, er slidstærke materialer med mat look, der føles bløde at røre ved og som er nemme at rengøre, såsom Fenix laminat i grøn, rød og blå.

Derudover er en af de helt store køkkentrends for 2022 et minimalistisk look med øget fokus på bæredygtighed og naturen, hvor fokus er på CO2-neutral produktion og langtidsholdbare materialer, lavet af genbrugstræ, som kommer miljøet til gode.

Elegang Eikekjøkken - Rotpunkt kjøkken - Memory RI - Old Forest Oak _ Zerox HPL XT - Black
  • Rotpunkt køkkevalg

Memory RI i farven Old Forest Oak

I 2022 er Rotpunkt aktuelle med vores nye serie, Memory RI i farven Old Forest Oak, som kombinerer ægte træ, låger med lodrette riller og sorte fronter. Derudover er det udstyret med glasskabe, der er oplyst indefra, hvilket giver en hyggelig og varm atmosfære. Og til vægpanelerne fås diverse tilbehør såsom hylder, holder til tablet, krukker til krydderurter og knivblok.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde

Trends og tendenser kommer og går

Der er mange muligheder for køkkenets stil, design og indretning i 2022.

Trends og tendenser kommer og går, men noget der altid er populært er et hvidt køkken. Der er noget klassisk og stilrent over et køkken i hvidt, der gør at der nærmest altid er en tendens til at det hvide køkken er populært.

Hos Rotpunkt har du rig mulighed for at kombinere et køkken i hvidt med de forskellige nye køkkentrends for 2022.

Det er altid en stor beslutning at købe et nyt køkken, og derfor er du altid velkommen i vores butikker, hvor vi står klar til at rådgive dig i forhold til dine ønsker om drømmekøkkenet.

HPL white køkken
  • Rotpunkt køkkevalg

Zerox HLP XT White

Vores Zerox HPL XT Greenline køkkenserie er et eksempel på en af vores køkkenserier, der følger 2022 køkkentrends på flere måder.

Dels er det bæredygtigt og certificeret med Svanemærket, og dels er overfladerne fremstillet af High Pressure Laminate Xtreme, som er et højkvalitetsmateriale, der gør elementerne modstandsdygtige over for kemikalier, og samtidig giver dem det lækre og trendy matte look.

svanemærket
  • Rotpunkt fordele

Bæredygtighedstrenden er i god tråd med at Rotpunkts Greenline køkkenserie i begyndelsen af 2022 blev certificeret med Svanemærket, som er Miljømærkning Danmarks officielle mærkning, som kun produkter, der lever op til deres specifikke krav om bæredygtighed, kan opnå.

Bæredygtighed trender

Flere og flere er begyndt at gå op i at værne om miljøet, og vil gerne gøre det i flere aspekter i livet. Udover affaldssortering, som de fleste gør, er en måde at bidrage til at værne om miljøet ved som forbruger at vælge produkter, der er certificeret med Svanemærket – det er både bæredygtigt og miljørigtigt.

Ved at vælge et køkken, der er Svanemærket såsom Rotpunkts Greenline-serie, understøtter du følgende:

  • En bæredygtig fremtid
  • Et sundere indeklima
  • Ansvarsfuld udnyttelse af jordens ressourcer
  • En renere natur
  • En formindskning af klimaaftrykket
Zerox HPL køkken
  • Rotpunkt køkkevalg

Zerox HLP XT Clay

Rotpunkts Zerox HPL XT Clay Greenline-køkken er holdt i grå og lerfarvede nuancer og alle overflader følger trenden med det matte look, som har “anti-fingeraftryk”, og dermed super nemme at gøre rene.

Desuden følger det trenden med “Smart Home”-integration til belysningen og har lofthængende hylder som, er yderst praktiske og pladsbesparende.