fbpx
Butikker


Aftal møde


olivengrøn Trend farve 2024

Artikler

Køkkentrends 2024: Se Rotpunkts nye køkkenvalg

Skal 2024 været året, hvor det gamle køkken bliver skiftet ud og erstattet med et nyt og moderne køkken? Så læs med her og bliv inspireret af køkkentrends 2024 og Rotpunkts nye løsninger. 

I 2024 er tendenserne fortsat præget af funktionelle løsninger, der passer til en travl hverdag. Individuelle løsninger og visuelle detaljer, der gør køkkenet personligt og unikt, er i centrum. Det at gøre køkkenet personligt kommer særligt til udtryk ved valg af materialer og farver. Køkkentrends 2024 er særligt præget af implementering af naturmaterialer og farver inspireret af naturen. Derudover er overflader, der er vedligeholdelsesfrie og nemme at rengøre i top, når danskerne skal vælge materialer i køkkenet. 

Her har vi samlet et overblik over Rotpunkts nye køkkenvalg, der passer perfekt ind i køkkentrends 2024. 

Lad Rotpunkt vise dig køkkentrends 2024

blåt køkken

Naturens farver

Mange mennesker ønsker ikke et klassisk køkken i sort eller hvid, men drømmer om at tilføje personlighed gennem valg af farver. I 2024 er de populære farver inspireret af naturen og dens mange smukke farver. Hos Rotpunkt har du nu blandt andet mulighed for at vælge vores nye, smukke Zerox MA i farven Midnight Blue inspireret af den mørke nattehimmel eller vores helt nye Olive Green fronter.

I alt har Rotpunkt mere end 300 farver at vælge imellem, så uanset hvilken farve, du drømmer om, så finder vi den helt rette farve. 

Køkken i granit look

Råt granit-look

Naturen og de praktiske materialer findes i perfekt kombination i Rotpunkts nye Zerox KQ Grey Stone. Her får du et smukt granitlignende og moderne køkken i praktiske materialer – perfekt, hvis man ønsker en rå stil inspireret af naturen kombineret med det moderne og mere minimalistiske udtryk.

Mørkt køkken Smala CL Black

Stil og naturens varme kombineret

Det er ikke alle, som ønsker et køkken, hvor naturelementerne skal være dominerende. I et Smala CL Black køkken får man den sorte, matte træoverflade, der nemt kan kombineres med lysere træelementer. Et oplagt valg, hvis man ønsker et praktisk og enkelt køkken med mere nedtonede naturelementer.

BLACK-OAK-MEMORY-RI-WALNUT

Natur i moderne rammer

Med vores nye Memory RI Walnut kan du gå all in på natur og få den helt ind i hjerte af hjemmet. Det flotte og naturrige valnødtræ giver et eksklusivt udtryk samtidig med, at det bringer natur og varme til rummet. Hvis man kombinerer det med mere enkle designelementer, får træet virkelig lov til at træde frem.