fbpx
Butikker


Aftal møde


Artikler

Få et landkøkken og gør dit hjem endnu mere specielt

Der er flere forskellige stilarter og design, når du skal vælge et landkøkken. Hvad dig og din familie ønsker, afhænger i høj grad af hvilke behov I har, og ikke mindst hvilket design I foretrækker. Som altid kan vores professionelle rådgivere hjælpe jer til at finde frem til den bedste løsning inden for landkøkkener. Derfor skal du og din familie ikke holde jer tilbage, og I er altid velkomne i én af vores landsdækkende lokalafdelinger. Sammen med vores rådgivere kan I finde frem til det rette landkøkken, som vil bringe jer glæde i mange år.

Derudover er vi også eksperter i hårde hvidevarer. Dette sikrer jer, at vi tager højde for stilen og designet af jeres nye landkøkken på trods af den mere rustikke og romantiske stil. Vi tror nemlig på, at et kvalitetskøkken først er kvalitet, når du får hjælp af nogle, som er eksperter i alle aspekter af et køkken. Yderligere får du et køkken i absolut topkvalitet. Både selve designet, men også det som du ikke ser. Derfor er vores produkter lavet med Greenline – vores miljøansvarlige produktion, som sikrer miljøvenlige produkter.

Vi ved, der findes et væld af forskellige familier. Derfor findes der naturligvis også tilsvarende mange stile og design. På grund af det er det vigtigt for os, at dig og din familie altid er med processen med et nyt køkken.

Klassisk sort køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Det klassiske sorte landkøkken

Stilfuldt landkøkken med sorte låger og flotte vitrineskabe.

køkken i mørkeblå
  • Rotpunkt køkkenvalg

Mørkeblå – det nye sort?

Elegant klassisk køkken i mørkeblå til dig der synes sort er for traditionelt.

Pastel Smoke Køkken
  • Rotpunkt køkkenvalg

Klassisk træ køkken

Vælg et fransk landkøkken, som skiller sig ud fra den klassiske skandinaviske stil

Et køkken i fransk landkøkken stil sætter fokus på madlavningen og alt det indebærer. Køkkenet og stilen er lidt anderledes end den klassiske skandinaviske stil, fordi det er mørkere og endnu mere rustikt. Omvendt passer det til familien, som sætter stor pris på mørke farver. Yderligere er den franske stil kendt for at have ekstra god plads til at udfolde sine gastronomiske færdigheder. Og ofte ses køkkenet med en køkkenø, så du kan samle hele familien i køkkenet. Enten til aftensmad eller for den sags skyld familiehygge i køkkenet.

Selvom den franske stil er anderledes end den skandinaviske, er de andre stile ofte inspireret af den franske stil. Med andre ord er det altså et køkken, du aldrig går galt i byen med, da det er et tidløst design. Udover det er det et utrolig charmerende og romantisk køkken, som kan inspirere dig og din familie, så i kan kokkerere i mange år fremover. Vi tror på, at et veldesignet køkken, som I har været med til at præge sammen med vores rådgivere, giver ekstra smag og flere dimensioner til maden i køkkenet.

– Eller vælg et moderne landkøkken i klassisk skandinavisk design

Med et moderne landligt køkken får du alt det gode fra et køkken, men på samme tid har du og din familie mulighed for at tilegne det til jeres stil. For eksempel kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige køkkengrebe og funktionaliteter.

Indvendige skabsfarver uden merpris

Lad skabene have samme farve – både indvendigt og udvendigt. Vi har mere end 300 standardfarver og over 20 skabsfarver, som naturligvis er uden merpris. På den måde kan I designe jeres køkken på præcis den måde, som I ønsker. Det sikrer jer et køkken, som I vil bruge mange år frem.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde