fbpx
Butikker


Aftal møde


Lys i trækkøkken

Køkkenø – plads til livet

For mange er køkkenet det naturlige samlingspunktet i hjemmet

Her finder mange aktiviteter sted i løbet af dagen, og derfor skal dette rum også kunne opfylde mange funktioner. Med en køkkenø udvides mulighederne for det sociale samvær. Rummet får et naturlig omdrejningspunkt, samtidig med at det opfylder en række praktiske funktioner. Det kan på samme tid også fungere som et bindeled mellem køkken og spisestue, da det åbner op ud i rummet og skaber den naturlige overgang.

Den klassiske køkkenø med spiseplads kræver selvfølgelig en vis mængde plads. For at få den optimale effekt ud af selve kogeøen anbefales det, at man har god plads rundt om. Men selv med et lille køkken tilbyder Rotpunkt individuelle løsninger, der åbner op for selve indretningen af køkkenet og skaber det sociale samlingspunkt omkring et økøkken.

Funktioner for en kogeø?

Ønsker du at få mere plads og vil du gerne åbne op ud i rummet for at skabe fornemmelsen af et større køkken? Eller du har brug for de praktiske funktioner i at få mere bordplads og opbevaring, så er en køkkenø et rigtig godt valg.

Vi tilbyder mange forskellige udgaver, hvor der er tænkt ud over de traditionelle løsninger. Der kan enten vælges en kogeø eller en vaskeø. Er det planen, at familien skal samles om køkkenøen for at spise, kan køkkenøen også være ren bordplade.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde
Lyst og moderne kjøkken - Just Gray og Memory

Lille køkkenø – ikke noget problem

Selv om det anbefales at have et køkken af en vis størrelse, for at installere den klassiske køkkenø. Så tilbyder vi også flere løsninger, der gør sig godt i det lille køkken og skaber mere rum til samvær og fordybelse.

Netop i det lille køkken kan der være brug for ekstra bordplads og opbevaring.

Her laves de enkelte moduler selvfølgelig efter de kogeø mål, som passer med den plads, du har til rådighed. Får du den forkerte køkkenø størrelse, kan det nemlig hurtigt få køkkenet til at virke endnu mindre, end det i virkeligheden er.

Få plads til de gode samtaler

Når der er plads til samvær, er der også plads til alle de gode samtaler og stunder med grin og leg. Samtidig skal køkkenet opfylde en række praktiske funktioner, hvorfor det også er vigtigt, at du tænker forskellige arbejdsstationer ind i din køkkenplanlægning.

Vores professionelle personale står klar med råd og vejledning til den optimale indretning i dit kommende køkken. Ønsker du at passe en køkkenø med siddeplads ind i dit nye køkken, hjælper vi med kreative løsninger til at få tingene til at gå op i en højere enhed.