Butikker


Aftal møde


Kundehistorier

Nye tider, nye behov og nyt design

For ca. 20 år siden havde Nikolaj fra Rotpunkt Køkkener i Odense fornøjelse af at designe og levere et køkken til Mai-Britt og Max i Odense.

Hvor det tidligere handlede om opbevaringsplads og plads til alle rundt om spisebordet, er børnene i dag flyttet hjemmefra, hvorfor det blev tid til at optimere køkkenet og stuen, der er ikke længere havde det samme behov for skabsplads eller den store spiseplads i stuen. Derfor nåede de i fællesskab frem til mere åben løsning, hvor køkken og stue blev integreret med hinanden.

Max og Mai-Britts nye køkken

Mai-Britt udtaler, “Jeg føler nærmest at jeg lever i et boligmagasin, når køkken og stue er lavet til at passe så godt sammen, og når det er så nemt at holde pænt og rent, er det en ren fornøjelse, hver gang jeg kommer hjem. Det er blevet så åbent og lyst, at jeg næsten har fået et helt nyt hjem, og det er så svært at nævne én ting der gør mig ekstra glad, men Bordpladen i keramik er fantastisk, Dét, at emhætten er kommet væk, og ned i kogepladen elsker jeg, og så bruger jeg min kombi-ovn mere end jeg havde forventet”.

Resultatet taler jo nærmest for sig selv…