fbpx
Butikker


Aftal møde


Skrogfarger

Inspiration og hjælp med køkkenskabe

Hos Rotpunkt mener vi, at køkkenet skal være et samlingssted for hele familien, hvor komfort og hygge er nøgleord. Vi ved også, at et køkken af ​​god kvalitet kan være med til at forstærke dette. Det handler om god funktionalitet, design og gode råd. Et godt sted at starte er med køkkenskabene, hvor design og praktisk er i fokus.

Køkkenskabe er ofte fyldt med hylder eller skuffer. At vide hvad der passer hvor og tilpasse dette til dine behov kan spare dig for en masse tid og frustration. Derfor er vi meget opmærksomme på professionel rådgivning for at sikre, at du og din familie får det rigtige køkken.

Køkkenskrog i mange farver

Farver i køkkenskabe

Er du glad for farver, ligesom os? Vi tilbyder ikke kun et udvalg af over 20 skabsfarver med samme farve indvendigt som udvendigt. Vi kan også levere skabenes hylder og bagpanel i en separat farve. Dette giver dig helt nye muligheder for at skabe dit eget unikke køkken.

Høj kvalitet

For at sikre, at du kan få glæde af dit nye køkken i mange år frem, kommer alle vores køkkener med 19 mm tykke vandrette plader. Det 8 mm tykke bagpanel er monteret med skruer og indsættes i den øvre og nedre korpusplade. Dette giver ekstra stabilitet og giver dit køkken en solid fornemmelse, der holder længe.

Flere valgmuligheder

Skufferne betyder meget for dit køkkens udseende. Derfor fås vores skuffer i forskellige udgaver af træ eller metal. Alle vores skuffer er som standard udstyret med et soft-close-system og er fuldt udtrækkelige så du nemt kan nå alt. Smukt og praktisk.

Køkkenskab og skuffer

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde
Skrogkvalitet

Bæredygtighed

For os hos Rotpunkt er bæredygtighed vigtigt. I det lægger vi ikke bare vores miljøfokus, men også kvalitet og holdbarhed over lang tid. Næsten alle vores kvalitetskorpus er derfor en del af vores bæredygtige og Svanemærkede Greenline-serie.

Praktisk opbevaring

Et perfekt køkken er smukt og brugervenligt, og du skal selvfølgelig have plads nok til at opbevare alt dit køkkenudstyr. Derfor tilbyder vi dig, udover standardhylderne i køkkenet, følgende praktiske opbevaringsmuligheder:

 • Indvendige skuffer fås i alle vores skuffedesigns og altid pænt gemt bag en låge.
 • Tandem viktualieskab. En ideel løsning, hvis du vil opbevare meget mad. Når du åbner døren, rykker hylderne frem og gør al maden let tilgængelig.
 • Brugervenlige opbevaringssystemer til køkkengrej og rengøringsmidler.

 

 • Separate affaldssystemer, så du kan affaldssortere og bidrage til et renere miljø.
 • Åben niche med udtræksskuffe, som giver dig mulighed for fx at trække kaffemaskinen mod dig i en praktisk bevægelse og skubbe den tilbage i skabet bagefter.
 • Praktisk opbevaringssystem til overskabe. Dette gør det også nemt at nå køkkenudstyr, der er højere oppe eller helt bagerst, uden at skulle bruge en skammel.
 • Forskellige skuffeopstillinger, som i nogle tilfælde kan skræddersyes til dit køkkens stil og farve.

Læs mere om

 • +
  Højskab

  Højskabe til køkken er en enkel og stilfuld måde at kombinere funktionalitet og design på én og samme tid. Især på grund af det faktum, at du kan gemme hårde hvidevarer ved hjælp af dem. Med andre ord får du altså et design, som er ensartet og stilfuldt på trods af hårde hvidevarer, som ofte forstyrrer selve designet af køkkenet. Via vores professionelle rådgivning, så er du også sikker på, at du får den rette løsning til dine hårde hvidevarer. Det er rigtig synd, hvis køkkenet er blevet designet på én måde, men du er blevet forelsket i for eksempel en opvaskemaskine, som er markant anderledes end resten af designet. Dette løser vi sammen, så du føler dig hjemme i dit nye køkken. Med andre ord så får du uanede muligheder hos os.

 • +
  Overskab

  Har du brug for ekstra plads, kan overskabe være en god løsning. Overskabe kan være meget praktiske til opbevaring og er ofte af et fladere design end normale under- og højskabe.

 • +
  Vitrineskab

  Vitrineskabe er en populær løsning for dem, der ønsker at sætte dit yndlings køkkenudstyr, elegante glasvarer eller lækkert service i søgelyset. Fordi smagen er forskellig, har vi flere typer glas og stelstørrelser, som du kan vælge imellem. Sådan kan du designe dit eget unikke vitrineskab.

 • +
  Indbygningsskab

  Et indbygget skab er både smukt og funktionelt – du kan gemme både køleskabet og opvaskemaskinen bag et smukt ydre. Vi tilpasser alle vores indbygningsskabe, så de passer til de hårde hvidevarer, du ønsker. Alle vores skabe til køle- og fryseskabe har en bundplade beklædt med aluminium for at undgå skader i tilfælde af vandlækage.

 • +
  Hjørneskab

  For at skabe så meget opbevaringsplads som muligt er det nogen gange nødvendigt at tænke kreativt. Det er heller ikke sikkert, at du har en stor bar væg med plads til skabe for at få al den opbevaring, du drømmer om.

  Rotpunkt er eksperter, når det kommer til at indrette køkkener med netop den slags udfordringer. Når de sjove vinkler skal løses, eller den upraktiske ruminddeling gør det svært at indrette, er vi klar med en løsning. Vi tilbyder et stort udvalg af køkken hjørneskab, og kan sammensætte de kreative og praktiske løsninger der giver masser af plads til opbevaring i køkkenet. Samtidig skaber vores løsninger også gode arbejdsforhold i en hverdag, hvor køkkenet oftest fungerer som boligens naturlige samlingspunkt.