fbpx
Butikker


Aftal møde


Sherwood

Artikler

Snedkerkøkken – Et køkken, ingen andre har

Køkkenet er husets hjerte. Så hvorfor ikke lægge designet af rummet i kyndige og erfarne hænder hos Rotpunkt? Hos Rotpunkt sørger vi for, at I får skabt et personligt og unikt snedkerkøkken, der lever op til jeres køkkendrømme. Vi tilbyder nemlig muligheden for at realisere drømmen om et snedkerkøkken i slidstærke materialer og unikke designs, uden at gå på kompromis.

Snedkerkøkkener er kvalitetskøkkener, der passer til lige netop jeres hjem og stil. Her går alt op i en højere enhed, når det kommer til funktionalitet og kvalitet, hvorfor intet er overladt til tilfældighederne.

Rotpunkt Snedkerkøkken – for jer, der vil have dét ekstra

Hos Rotpunkt mener vi, at alle skal have mulighed for at skabe deres drømmekøkken, som efterlever hverdagens behov og personlig stil. Derfor er et snedkerkøkken den ultimative løsning, da det har til formål at tilfredsstille alle behov, så det bidrager til en lettere hverdag.

I vores butikker står vi klar til at byde jer velkommen ind i en verden af køkkenmuligheder, hvor kun jeres fantasi sætter grænser. Her har I både mulighed for at få masser af inspiration til jeres nye snedkerkøkken og fordybe jer i de endeløse køkkenmuligheder.

I er også meget velkommen til at besøge et af vores mange showrooms. Vi har udstillinger af mange forskellige snedkerkøkkener – og naturligvis også prøver af alt fra greb, låger, bordplader, skuffer til skabe.

eksempel på snedkerkøkken

Vi leverer hele drømmekøkkenet

Hos Rotpunkt leverer vi altid hele løsninger ved at lytte og forstå jeres behov og ønsker. På den måde kan vi levere kvalitet og funktionelle løsninger, så det bliver unikt og individuelt.

Hos Rotpunkt stræber vi efter at levere et køkken, som passer til lige netop dit hjem helt ned til mindste detalje. Derfor leverer vi hele løsninger til dit køkken, hvor vi tilbyder alt inden for inventar, herunder køkkenbordplader, køkkenskabe, forskellige greb til dine skabe, vandhaner, køkkenvaske og hårde hvidevarer, så intet er overladt til tilfældighederne.

Vi garanterer passioneret rådgivning

Køkkenet er ét af de vigtigste rum i vores hjem. Det er her, familien samledes efter en lang dag og lader op. Derfor kan det hurtigt virke som en uoverskuelig proces, når I skal tage stilling til materiale, layout og design.

Vores professionelle og passionerede rådgivere står klar til at tage jer igennem hele processen med at vælge alt fra den rette træsort til designet, så det passer lige nøjagtigt til jer og jeres hjem. Hos Rotpunkt er I med i hele beslutningsprocessen fra start til slut, så jeres nye snedkerkøkken lever op til jeres unikke ønsker. Besøg os i en af vores lokale butikker og få en snak med en af vores rådgivere om muligheden for at udleve drømmen om et snedkerkøkken.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde