fbpx
Butikker


Aftal møde


Kjokkenoy-i-tre-eik

Inspiration til et unikt køkken

Artikler

Et unikt køkken, som ingen andre har

Når du skal vælge et nyt køkken, er der mange muligheder at vælge mellem. Køkkenet er hjemmets hjerte. Derfor betyder det ekstra meget, når udformningen af rummet udføres af kyndige hænder, der forstår vigtigheden af at skabe et unikt og personligt rum. Skræddersyede køkkenløsninger vinder indpas i danske hjem – og det er ingen overraskelse.

Et unikt køkken fra Rotpunkt giver mulighed for at skabe sammenhæng mellem bolig og køkken, så personligheden får lov at skinne igennem. De skræddersyede løsninger er bygget præcist til dit hjem, dine ønsker og forventninger til en funktionel hverdag. Lige fra målene, indretningen, skuffer, skabe og materialer er noget, du selv har indflydelse på.

Skab de perfekte rammer

Køkkenet er blevet et rum, som man opholder sig i størstedelen af tiden, man bruger i hjemmet. Derfor er det essentielt, at rummet er tilpasset specielt til dine behov og ønsker, så du er glad for resultatet i mange år fremover. Kort sagt: Et unikt snedkerkøkken er kvalitet, der holder dets design og funktionalitet igennem årene, uden at gå på kompromis. Det åbner mulighed for at skabe de rette rammer for det perfekte arbejdsrum, der bidrager til at skabe gode og gastronimiske madoplevelser, mens du overser lektielæsning ved køkkenbordet, nyder et lækkert glas vin, eller smalltalker med middagsgæsterne.

Moderne køkken i hvid, snow højglans
  • Rotpunk køkkenvalg

Højglans

Højglans sætter rammen for det enkle og stilrene. Stilen er inspireret af hverdagen og skandinaviske designs. Gør det personligt med personlige opbevaringsløsninger, frie overflader og grebsløse udvalg

køkken i mørkeblå
  • Rotpunk køkkenvalg

Skil dig ud med et landligt udtryk

Et landkøkken har mange muligheder for design, funktionalitet og materialer. Her er det dækket op til hjemlig hygge med fokus på madlavning og alt, hvad det indebærer.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde
Nyt køkken
  • Rotpunk køkkenvalg

Åben køkkenet op med en køkkenø

Skab et samlingspunkt og udvid det sociale samvær i køkkenet med en køkkenø.

 

grebsfrit køkken i hvid og træ
  • Rotpunk køkkenvalg

Grebsløst

Rene linjer og minimalistisk med et personligt præg. Et grebsløst køkken giver et tidløst udtryk, der er sikker på at være trendy of funktionsdygtig i mange år frem.