Rotpunkt køkkenvalg
Badeværelse

Trendy og funktionelle badeværelsesskuffer

Hos Rotpunkt finder du et stort og spændende udvalg af skabsløsninger og skuffer til badeværelse. Her får du skuffer, der ikke alene ligner en million, men også er udført i tysk robust kvalitet med skandinavisk tidløst og æstetisk design. Vores mange spændende løsninger giver dig mulighed for trendy, smarte, stilrene, moderne eller klassiske designs, der alle kan sammensættes efter præcis dine ønsker. Vi byder på skuffer til badeværelse i:

  • Markedets største udvalg af grebsløse løsninger til badeværelse
  • Mere end 300 forskellige standardfarver
  • Alle RAL eller NSC farver
  • 26 forskellige former for træ
  • PEFC certificeret miljøvenlig bioboard produktion

Dine ønsker til det perfekte badeværelse matcher vi gerne hos Rotpunkt. Dine drømme er vigtige for os. Du finder os i butikker rundt omkring i landet, hvor vores erfarne badeværelses-specialister står klar til at hjælpe dig med dine badeværelses-drømme.

Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i den grålige Umbra

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine baddrømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.