fbpx
Butikker


Aftal møde


Laundry-grigio-bryggers

Lækker bryggers inspiration hos Rotpunkt

Hos Rotpunkt er det på ingen måde kompliceret at skulle indrette eller finde bryggers inspiration. Vores mange spændende kataloger giver dig et væld af muligheder indenfor smart og funktionel indretning, og det samme er tilfældet med vores mange populære udstillinger af garderobe og bryggers. Du finder vores udstillinger rundt omkring i vores mange butikker landet over.

Vi byder dig gerne hjerteligt velkommen til at få en snak med os omkring dine næsten uanede muligheder indenfor bryggers-løsninger samt hente masser af ideer til nyt bryggers i Rotpunkt butikkerne. Vi byder bl.a. på:

  • Spændende inspiration bryggers løsninger i både klassisk, moderne eller specialdesign
  • Markedets største udvalg af grebsfrie løsninger
  • Alle NCS og RAL farver – 300+ farver
  • Mange smukke træsorter

Det er næsten umuligt ikke at blive inspireret, når du gæster en af vores mange butikker. Vores spændende udstillinger er især populære, når det gælder om at finde den helt rette bryggers inspiration.

Baderomsinnredning

Udstilling med ideer til bryggers indretning

Bryggers ideer kommer ikke nødvendigvis af sig selv, derfor er vi glade for at kunne byde dig indenfor i en eller flere af vores mange udstillinger. Her kan du i den grad hente inspiration bryggers drømme er lavet af.

Spændende farvesammensætninger, spændende løsninger med bl.a. skråvægge eller små rum – du oplever mange varianter på et godt og funktionelt rum, hvor der fokus på såvel pladsoptimering, ergonomi og ikke mindst smukt design.

Vi har gjort vores bedste for at inspirere og i den grad lade dig både se og mærke den altid høje kvalitet, som vores skabs- og skuffeelementer repræsenterer. Her finder du:

  • Produktion med tysk grundighed og skandinavisk design
  • Greenline Bioboard produktion i miljøvenlige materialer
  • Slidstærke elementer med 30% reduceret vægt
  • FSC og PEFC certificeret produktion

Du er altid sikret højeste kvalitet, når du handler hos Rotpunkt. Vi tilbyder såvel del- som hele løsninger og altid professionel rådgivning, så du til hver en tid kan gå dine bryggers-drømme i møde.

 

Masser af bryggers indretning inspiration

Vi er stolte af vores mange spændende udstillingsmodeller, som vi bl.a. også sælger ud af med jævne mellemrum. Alle vores bryggers-løsninger byder på moderne eller klassisk design. Vi laver dog også specialdesignede skabe, skuffer og låger efter dine mål.

Lad os sammen tage en snak om dine mange og næsten uanede muligheder med bryggers-indretning hos Rotpunkt. Vi glæder os til at hjælpe dig med masser af spændende inspiration til nyt bryggers.