fbpx
Butikker


Aftal møde


Lad dit bryggers blive en del af husets identitet

Hos Roptunkt mener vi, at dit bryggers fortjener samme behandling som resten af huset. Derfor står vi altid klar med en lang række smarte og kreative løsninger, der giver dig det funktionelle og personlige bryggers, du altid har drømt om.

Med vores store udvalg af kombinationsmuligheder har du mulighed for at indrette efter rummets specifikke mål.

Et rum
Mange funktioner

Et godt bryggers skal levere på flere områder

  • Vaske og tørre tøj
  • Godt med opbevaringsplads
  • Nemt at holde rent

Udover dette skal det også passe ind i husets stil og form. Alle disse kriterier har vi i tankerne når vi hjælper dig med din bryggersindretning. Vores fokus på individuelle ønsker og drømme er nemlig det, som gør at et bryggers fra Rotpunkt skiller sig ud.

Pladseffektivt

Selv hvis man har få kvadratmeter at gøre med, begrænser det ikke muligheden for at få det bryggers I drømmer om. Hos Rotpunkt er vi specialister i indretning af alle slags bryggers. Her får store som små rum, skråvægge eller andre specielle ønsker, den samme detaljerede behandling.

Med markedets største lager af bryggers i grebsløse kombinationer og mere end 300 standardfarver, er du sikker på at finde en løsning, der lever op til dine behov for et lækkert og funktionelt bryggers, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I samarbejde med vores erfarne medarbejdere kan dit lille bryggers uden tvivl blive det perfekte bryggers. Vi rådgiver og vejleder dig til de bedste løsninger , så du får indkapslet dine drømme om et smart, personligt og funktionelt bryggers.