Rotpunkt bryggersvalg
Rotpunkt bryggers

Vi skaber et bryggers med alle de praktiske funktioner

I jagten på et nyt bryggers er der flere ting at tage stilling til. Men hvad enten du skal bygge nyt eller renovere det gamle bryggers, så tilbyder Rotpunkt en lang række smarte og kreative løsninger, som giver dig lige det resultat, du gerne vil have.

For mange skal et bryggers opfylde en række praktiske funktioner. Man skal måske kunne vaske og tørre tøj, der må også gerne være god plads til opbevaring, og så skal det være lavet i praktiske materialer som er nemme at holde rene.

Alt dette har vi med i vores tanker, når vi præsenterer dig for, hvordan vi sammen kan skabe dit nye bryggers. Vi tilbyder altid plads til individuelle ønsker og drømme, og er lydhør over for nye kreative tanker og ideer. Derfor er Rotpunkt også det rigtige valg, til når du lige om lidt skal i gang med at designe dit nye bryggers.

Rotpunkt tilbehør
Bryggers


Skab en god stemning med det rigtige bryggers design

I mange hjem er bryggerset det første rum man træder ind i, når man kommer hjem. Ligesom det er det sidste rum, man ser, inden man forlader boligen igen. Det er her, man oftest byder sine gæster velkommen, hvorfor rummet også gerne må give et indtryk af ro og overskud. Derfor er der også et behov for at kunne gemme overflødige ting væk, såsom sko, støvler, overtøj og tilbehør. Skab det rolige indtryk for øjnenes skyld, og bliv i stedet for mødt af en varm og hjemlig stemning hver gang du træder ind i bryggerset.

Rotpunkt tilbyder uanede muligheder for elegante og stilsikre garderobeløsninger til bryggerset, som giver plads til at gemme rodet af vejen.

Med mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver uden merpris har du mulighed for at sammensætte løsninger på kryds og tværs. Lad dig forføre af de spraglede farver og utallige kombinationsmuligheder og få markedets bedste kvalitet. Hos Rotpunkt er vi nemlig eksperter i at få drømme og budget til at gå op i en højere enhed.

Brug kun de bedste materialer og få et miljøvenligt grovkøkken

Hos Rotpunkt benytter vi kun den bedste kvalitet til alle vores produkter. Alt træ er PEFC og FSC certificeret, hvilket betyder, at det er produceret med omtanke for naturen og miljøet. På den måde sikrer vi også et bæredygtigt koncept i vores produktion med omtanke for de ressourcer, som vi dagligt benytter os af.

Med vores Greenline Bioboard miljøvenlige produktion har vi mulighed for at tilbyde produkter skabt med omtanke for miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bioboard gør en forskel både for økologien og økonomien. Vægten af materialerne reduceres ved at anvende nye metoder, samtidig med at stabiliteten og kvaliteten i produktionsprocessen vedligeholdes, uden at det på nogen måde går ud over designet.

Derfor kan du også med god samvittighed vælge lige den løsning, du synes bedst om.

Få masser af bryggers inspiration hos Rotpunkt

Hos Rotpunkt har vi alle dage være kendte for vores fantastiske kvalitet. Måske har du allerede et Rotpunkt køkken, hvorfor et bryggers i samme fantastiske kvalitet er en naturlig forlængelse heraf.

Vi har lokalafdelinger i flere danske byer, og tilbyder her at du kan komme ind og opleve de forskellige produkter og materialer helt tæt på. Vores uddannede og professionelle personale står klar til at hjælpe med råd og vejledning i de forskellige løsninger, og her kan du også få svar på alle dine spørgsmål. Vi er eksperter når det kommer til at skabe kreative løsninger, som udnytter rummets fulde potentiale. Derfor laver vi selvfølgelig også skabe, skuffer og låger efter individuelle mål, så du på den måde kan udnytte al den plads, du har til rådighed.

At skabe en mellemting mellem de praktiske funktioner og et rum med varme, som byder dig velkommen indenfor, kan generelt være noget af en udfordring. Derfor tager vi også altid udgangspunkt i dine individuelle ønsker, behov og budget. For sammen at kunne sammensætte det bryggers, der vil skabe mest mulig glæde i hverdagen.

Din bryggersdrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bryggers der er designet helt efter dine bryggersdrøm og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.