Bryggers indretning | Løsninger til funktionel opbevaring
Rotpunkt køkkenvalg
Rotpunkt bryggers

Lækker bryggersindretning med Rotpunkt

Hos Rotpunkt finder du lækre løsninger til indretning af dit bryggers. Vi tilbyder markedets største udvalg af grebsfri garderobe-elementer uanset, om det drejer sig om skabe eller skuffer – dette tilmed i et væld af trendy og dekorative farver.

Vi har fundet det bedste af det bedste frem til dig, når det gælder lækre og eksklusive skabs-elementer. Hos Rotpunkt får du kvalitet i særklasse og med vores miljøvenlige produktion med bl.a. Greenline Bioboard materialer, så får du ikke alene slidstærke og funktionelle løsninger – du får også uanede muligheder for farvekombinationer med bl.a.:

  • 26 forskellige skabsfarver
  • 300 forskellige standardfarver

Dertil kommer de mange forskellige indretnings-muligheder, som et bryggers ofte byder på. Vores garderobe-eksperter står klar til at hjælpe dig med den perfekte indretning af bryggers – helt efter dine ønsker i lækkert, funktionelt og ikke mindst slidstærkt design.

Rotpunkt tilbehør
Bryggers

Din bryggersdrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bryggers der er designet helt efter dine bryggersdrøm.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.