Butikker


Aftal møde


Aarhus
Tilst Skolevej 29
8381 Tilst
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:30
Tirsdag: 10:00 – 17:30
Onsdag: 10:00 – 17:30
Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 14:00

Påske 2023

Vi holder lukket:

  • Skærtorsdag 6/4
  • Langfredag 7/4
  • Påskedag 9/4
  • 2. påskedag 10/4

Rotpunkt køkkenfirma i Aarhus inspirerer til dit drømmekøkken

Rotpunkt Køkken Aarhus hjælper dig med at realisere dine køkkendrømme, hvis du går og drømmer om et nyt køkken. I takt med, at vores liv ændrer sig, ændres vores behov og ønsker for et køkken ligeledes. Hos Rotpunkt køkkenfirma i Aarhus arbejder vi altid ud fra dine ønsker og forventninger til et nyt køkken. Således er du garanteret en skræddersyet køkkenløsning, miljøvenlige materialer og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Når du træder ind i vores køkkenbutik i Aarhus bliver du mødt af et spændende og inspirerende miljø, hvor funktionelle løsninger, lækre detaljer og tidsløse designs er i fokus. Vi går op i at centrere vores butik omkring et anderledes og nytænkende univers, som fokuserer på farver, funktionalitet og personlighed.

Ved du allerede, hvordan dit nye køkken skal se ud? Eller er du stadig i det tidlige stadie, hvor du søger inspiration? I Aarhus står vores kreative og dygtige indretningskonsulenter klar til at rådgive og hjælpe dig, så vi i fællesskab får skabt dit nye drømmekøkken.

I vores butik kan du opleve Greenline køkkenserien, som i 2022 er blevet certificeret med Svanemærket. Det betyder, at vi med stolthed kan tilbyde dig den mest bæredygtige køkkenløsning i Danmark.

Kontaktpersoner

Jesper Purkær Nielsen Filialchef
Flemming Iversen Teamleder
Helle L. Jørgensen Indretningskonsulent
Martin M. Skjødt Projekt koordinator
Anders Hviid Indretningskonsulent
Charlotte Schade (På barsel)
Jesper Blindbæk Erhvervskonsulent

Realisér dit nye køkken med din Rotpunkt køkkenforhandler i Aarhus

De fleste kan have svært ved at forestille sig, hvordan ens nye køkken skal se, hvilke hårde hvidevarer det skal indeholde, og hvilke funktioner det skal have. Rotpunkt køkkenfirma i Aarhus har mange års erfaring med at designe og udforme køkkener til alle slags mål. Et skræddersyet køkken går nemlig ikke på kompromis med pasform og giver mulighed for at personliggøre køkkenet, så det passer til hverdagens behov og ønsker for funktionalitet. Processen fra at have taget beslutningen om et nyt køkken indtil der rent faktisk står et færdigt resultat i hjemmet kan virke uoverskuelig og forvirrende for det utrænede øje. Hos Rotpunkts køkkenforhandler i Aarhus tilbyder vi professionel rådgivning fra start til slut, således man føler sig i trygge hænder.

Vi har markedets største udvalg af standardfarver, bordplader, armaturer og bæredygtige materialer på tværs af køkkenuniverset, der er med til at skabe personlige og unikke udtryk i det nye køkken.

Unikt køkken med flotte farvedetaljer

Et Rotpunkt køkken er din garanti for lækkert design i god kvalitet. Vi tilbyder et væld af muligheder og individuelle løsninger, der passer til dine boligrammer og ønsker til et nyt køkken. Du får et solidt køkken med fokus på lækre farvedetaljer og smarte løsninger. Vi kan, som en af de få køkkenbutikker i Danmark, tilbyde matchende eller separate skabsfarver indvendigt som udvendigt – uden at det koster dig ekstra. Du kan vælge mellem mere end 20 forskellige skabsfarver til dit nye køkken og dermed få en gennemført køkkenløsning fra inderst til yderst.

Mærk håndværket i butikken

Rotpunkt er et tysk, familieejet køkkenfirma, der går helt tilbage til 1930. Funktionelle kvalitetskøkkener med individuelle tilpasningsmuligheder har været vores kendemærke gennem generationer. Vores designs og køkkenløsninger forener på bedste vis tradition med innovation og altid med kundens behov som omdrejningspunkt.

Du finder hos Rotpunkt køkken i Aarhus et stort udvalg med alt, hvad du behøver, for at realisere dine boligdrømme. Vi producerer køkkener i holdbare og bæredygtige materialer, der kan tilpasses, så du får en unik køkkenløsning, du kan have glæde af i mange år fremover. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte køkkenbutik i Aarhus, hvor vores dygtige og erfarne køkkenkonsulenter står klar med inspiration og personlig vejledning til dit nye drømmekøkken.