fbpx
Butikker


Aftal møde


Medarbejdere i Rotpunkt Aarhus

Aarhus
Tilst Skolevej 29
8381 Tilst
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:30
Tirsdag: 10:00 – 17:30
Onsdag: 10:00 – 17:30
Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 14:00

Åbent hus
Lørdag d. 3. februar og søndag d. 4. februar kl. 10.00-15.00

Rotpunkt køkkenfirma i Aarhus – nyt køkken i tidløst design

Rotpunkt Køkken Aarhus hjælper dig med at realisere dine drømme om et nyt køkken. I takt med at vores liv forandrer sig, ændres vores behov og ønsker til et køkken. I vores køkkenfirma i Aarhus arbejder vi altid ud fra dine ønsker og forventninger til et nyt køkken. Du får derfor en skræddersyet køkkenløsning og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Når du besøger Rotpunkts køkkenbutik i Aarhus, bliver du mødt af et spændende og inspirerende miljø: Funktionelle løsninger, lækre detaljer og tidsløse designs – centreret om et anderledes og nytænkende univers fuld af farver, funktionalitet og personlighed.

Køkkenforhandler i Aarhus med fokus på den personlige rådgivning

Drømmer du om et nyt køkken i Aarhus? Og ved du allerede, hvordan dit nye køkken skal se ud? Eller er du stadig i det tidlige stadie og søger inspiration? Hos Rotpunkt Køkkenforhandler i Aarhus står kreative og dygtige indretningskonsulenter klar til at rådgive og hjælpe dig, så vi i fællesskab får skabt dit nye drømmekøkken.

I vores køkkenbutik i Aarhus kan du opleve Greenline køkkenserien, som i 2022 er blevet certificeret med Svanemærket. Det betyder, at vi med stolthed kan tilbyde dig den mest bæredygtige køkkenløsning i Danmark.

Kontaktpersoner

Direktør - Jesper Purkær Nielsen Jesper Purkær Nielsen Direktør
Erhvervs konsulent Flemming Iversen - Rotpunkt Erhverv Flemming Iversen Erhvervskonsulent
Indretningskonsulent Helle Jørgensen - Rotpunkt Århus Helle L. Jørgensen Indretningskonsulent
Projekt koordinator Martin M. Skjødt - Rotpunkt Erhverv Martin M. Skjødt Projektleder
Indretningskonsulent Anders Hviid - Rotpunkt Århus Anders Hviid Indretningskonsulent
Charlotte Schade - Rotpunkt Erhverv Charlotte Schade Administration
jesper Blindbæk - medarbejder Jesper Blindbæk Erhvervskonsulent
Medarbejder Ditte Ditte Louise Østberg Back-office / projektleder

Realisér din drøm om et nyt køkken hos Rotpunkt i Aarhus

For mange kan det være svært at forestille sig, hvordan ens nye køkken præcist skal se ud. Hvilke hårde hvidevarer skal der være? Og hvilke funktioner skal de have? Rotpunkt køkkenfirma i Aarhus har stor ekspertise i at designe og udforme køkkener til alle slags behov. 

Et skræddersyet køkken går ikke på kompromis med pasformen og giver mulighed for at personliggøre køkkenet, så det passer til alle hverdagens behov for funktionalitet. Processen fra at have taget beslutningen om et nyt køkken, indtil der rent faktisk står et færdigt resultat i hjemmet, kan virke uoverskuelig og forvirrende for det utrænede øje. 

Hos Rotpunkts køkkenforhandler i Aarhus tilbyder vi professionel rådgivning fra start til slut, så du altid føler dig i trygge og kompetente hænder. Vi har markedets største udvalg af standardfarver, bordplader, armaturer og bæredygtige materialer på tværs af vores køkkenunivers, der er med til at skabe et personligt og unikt udtryk i dit nye køkken.

Få et unikt køkken med flotte farvedetaljer – se det i køkkenbutikken i Aarhus

Et Rotpunkt køkken er din garanti for lækkert design i god kvalitet. Vi tilbyder et væld af muligheder og individuelle løsninger, der passer til dine boligrammer og ønsker til et nyt køkken. Du får et solidt køkken med fokus på lækre farvedetaljer og smarte løsninger. Vi kan, som en af de få køkkenbutikker i Danmark, tilbyde matchende eller separate skabsfarver indvendigt som udvendigt – uden at det koster dig ekstra. Du kan vælge mellem mere end 20 forskellige skabsfarver til dit nye køkken og dermed få en gennemført køkkenløsning fra inderst til yderst. Besøg køkkenbutikken i Aarhus og se alle mulighederne med egne øjne.

Mærk håndværket i butikken

Rotpunkt er et tysk, familieejet køkkenfirma, der går helt tilbage til 1930. Funktionelle kvalitetskøkkener med individuelle tilpasningsmuligheder har været vores kendemærke gennem generationer. Vores designs og køkkenløsninger forener på bedste vis tradition med innovation og altid med kundens behov som omdrejningspunkt.

Du finder hos Rotpunkt køkken i Aarhus et stort udvalg med alt, hvad du behøver, for at realisere dine boligdrømme. Vi producerer køkkener i holdbare og bæredygtige materialer, der kan tilpasses, så du får en unik køkkenløsning, du kan have glæde af i mange år fremover. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte køkkenbutik i Aarhus, hvor vores dygtige og erfarne køkkenkonsulenter står klar med inspiration og personlig vejledning til dit nye drømmekøkken.

 

Køkkenforhandler Aarhus

Find vej til din fortrukne køkkenforhandler i Aarhus

Rotpunkt Køkkener Aarhus findes på adressen Tilst Skolevej 29, 8381 Tilst. Det er nemt at komme til med både bil og offentlig transport. Flere forskellige busser holder ind i nærheden, og parkeringsmulighederne lige ved butikken er gode.