Butikker


Aftal møde


Aarhus
Tilst Skolevej 29
8381 Tilst
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:30
Tirsdag: 10:00 – 17:30
Onsdag: 10:00 – 17:30
Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 14:00

Rotpunkt køkkenfirma i Aarhus inspirerer til dit drømmekøkken

Går du og drømmer om et nyt køkken? I takt med, at vores liv ændrer sig, ændres vores behov og ønsker for et køkken ligeledes. Hos Rotpunkt køkkenfirma i Aarhus arbejder vi altid ud fra dine ønsker og forventninger til et nyt køkken. Således er du garanteret en skræddersyet køkkenløsning, miljøvenlige materialer og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Når du træder ind i vores køkkenbutik bliver du mødt af et inspirerende miljø, hvor funktionelle løsninger, lækre detaljer og tidsløse designs er i fokus. Vi går op i at centrere vores butik omkring et anderledes og nytænkende univers, som fokuserer på farver, funktionalitet og personlighed.

Ved du allerede, hvordan dit nye køkken skal se ud, eller er du stadig i det tidlige stadie, hvor du søger inspiration? I Aarhus står vores kreative og dygtige indretningskonsulenter klar til at rådgive og hjælpe dig, så vi i fællesskab får skabt dit nye drømmekøkken.

I vores butik kan du opleve Greenline køkkenserien, som i 2022 er blevet certificeret med Svanemærket. Det betyder, at vi med stolthed kan tilbyde dig den mest bæredygtige køkkenløsning i Danmark.

Kontaktpersoner

Jesper Purkær Nielsen Filialchef
Flemming Iversen Teamleder
Helle L. Jørgensen Indretningskonsulent
Martin M. Skjødt Projekt koordinator
Anders Hviid Indretningskonsulent
Charlotte Schade Controller

Realisér dit nye køkken med din Rotpunkt køkkenforhandler i Aarhus

De fleste kan have svært ved at forestille sig, hvordan ens nye køkken skal se, hvilke hårde hvidevarer det skal indeholde, og hvilke funktioner det skal have. Rotpunkt køkkenfirma i Aarhus har mange års erfaring med at designe og udforme køkkener til alle slags mål. Et skræddersyet køkken går nemlig ikke på kompromis med pasform og giver mulighed for at personliggøre køkkenet, så det passer til hverdagens behov og ønsker for funktionalitet. Processen fra at have taget beslutningen om et nyt køkken indtil der rent faktisk står et færdigt resultat i hjemmet kan virke uoverskuelig og forvirrende for det utrænede øje. Hos Rotpunkts køkkenforhandler i Aarhus tilbyder vi professionel rådgivning fra start til slut, således man føler sig i trygge hænder.

Vi har markedets største udvalg af standardfarver, bordplader, armaturer og bæredygtige materialer på tværs af køkkenuniverset, der er med til at skabe personlige og unikke udtryk i det nye køkken.