fbpx
Butikker


Aftal møde


Rotpunkt køkkeninspiration

Glostrup
Tjalfesvej 13
2600 Glostrup
Åbningstider
Mandag: 10:00 – 17:30
Tirsdag: 10:00 – 17:30
Onsdag: 10:00 – 17:30
Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 14:00

 

Book møde i butikken

Rotpunkt køkkenfirma i Glostrup inspirerer til dit drømmekøkken

Går du og drømmer om et nyt køkken? Besøg vores køkkenfirma i Glostrup og bliv inspireret.  Vi ved, at i takt med, at vores liv ændrer sig, ændres vores behov og ønsker for et køkken ligeledes. Hos Rotpunkt Køkkener i Glostrup arbejder vi altid ud fra dine ønsker og forventninger til et nyt køkken. Således er du garanteret en skræddersyet køkkenløsning, miljøvenlige materialer og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Når du træder ind i vores køkkenbutik, bliver du mødt af et inspirerende miljø, hvor funktionelle løsninger, lækre detaljer og tidsløse designs er i fokus. Vi går op i at centrere vores butik omkring et anderledes og nytænkende univers, som fokuserer på farver, funktionalitet og personlighed.

Kontaktpersoner

Medarbejderportræt, Morten Rotpunkt Morten Larsen Indehaver
Indretningskonsulent Karsten Brostrøm - Rotpunkt Karsten Bostrøm Indretningskonsulent
Mette Hovmand Rotpunkt Mette Hovmand Controller
indretningskonsulent Christian Larsen Indretningskonsulent

Book uforpligtende møde i butikken


Få inspiration og rådgivning hos vores køkkenfirma i Glostrup

Ved du allerede, hvordan dit nye køkken skal udforme sig, eller er du stadigvæk i det tidlige stadie, hvor du søger inspiration? I Glostrup står vores kreative og dygtige indretningskonsulenter klar til at rådgive og hjælpe dig, så vi i fællesskab får skabt dit nye drømmekøkken.

I butikken i Glostrup kan du også opleve Danmarks mest bæredygtige køkkenløsning – Greenline serien. Den er i 2022 blevet certificeret med Svanemærket.

Realisér dit nye køkken med din Rotpunkt køkkenforhandler i Glostrup

Når du søger køkkenforhandler Glostrup, vil du opdage, at alle køkkener fra Rotpunkt er udført i lækre og slidstærke materialer, der ikke alene har en lettere vægt end andre nye køkkener, men som tilmed også er miljøvenlige. Med et køkken fra Rotpunkt får du nemlig:

  • Kvalitetskøkken udført med tysk grundighed
  • Markedets største grebsløse udvalg
  • Mere end 300 standardfarver og over 20 skabsfarver
  • Greenline – Rotpunkt’s miljøansvarlige produktion

Alle køkkener, som du finder hos dit lokale køkkenfirma i Glostrup har diverse miljøcertificeringer. Det betyder, at du kan nyde dit nye køkken med god samvittighed. Så er det bare op til dig at vælge præcis den farvekombination, materialer og design, der skal danne rammerne for dit nye miljøvenlige køkken.